Strona korzysta z plik闚 cookies. Mo瞠sz okre郵i warunki przechowywania lub dost瘼u do plik闚 cookies w Twojej przegl康arce. Wi璚ej informacji
,
Witamy w GPI arrow PRACA

Reklama

Szybki dost瘼

ROZKxDY JAZDY:
Komunikacja Miejska
PKS G這g闚
PKP
BUSY

DLA WSZYSTKICH:
e-BRAMKI
PROGRAM TV
玆CZENIA

NASZE MIASTO:
Kino Jubilat
Baza firm
MAPA
Policja
Baza Stron WWW

PORTAL GPI
WSP茛PRACA
REKLAMA
KONTAKT
POBIERZ LOGO
WPISY
POLITYKA    PRYWATNO列I
STRONA STARTOWA

Reklama

Reklama

Na G這gowskim Forum...

MZKS Chrobry

GALERIE INTERNAUT紟

S這neczny Ko這brzeg
Lot z Majorki
Fotki 7
Ko這brzeG
Wakarewarewa, gotujace si b這ta
Z這ta Aleja pod zniczem olimpijskim i pami徠ka po naszej Kamili
Wybrze瞠 klifowe i dzielnica bogaczy
Koncert
Ko這brzeG
Kings Canion

>

Newsy

MAPA GΜGOWA

GΜGOWSKIE NIERUCHOMO列I


Mieszkanie 68m,Ip., 3 pokoje, Chrobry
Dzia趾a o pow.3152m2,Klucze, cena 78tys.
Dom 90m,obrze瘸 G這gowa, 190tys.
Mieszkanie 39,79m2,IIIp, 字鏚mie軼ie
Nowy dom 162m,dzia趾. 5ar, Przemk闚
Mieszkanie 71m2,IVp, Kopernik, 150tys.
Mieszkanie 64m,IVp, Piast闚 III, 178tys.
Do wyn. mieszk. 46m,IIp. Stare Miasto
Dom 90m,dzia趾.33ar,gm. Kotla, 255tys.
Hala 1000m2, dzia. 21ar, Paulin闚,



Stare Miasto 1 pok. 94 317
Stare Miasto 3 pok. 149 670
Piast闚 4 pok. 230 000
Hutnik I 3 pok. 165 000
Kopernik 3 pok. 145 000
Stare Miasto 1 pok. 131 600
Stare Miasto 3 pok. 145 000
Dom 171m2 540 000
Dom 142m2 390 000
Dom 142m2 599 000



Mieszkanie w kamienicy- 79,84 i 64,61m2
Mieszkanie w kamienicy trzyrodzinnej
Kopernik 3 pokoje, 63 mkw., III p.
Nowe mieszkania na Starym Mie軼ie
Dom 224 mkw- 6 km od G這gowa
Mieszkanie Piast闚 - 84 mkw, 64 mkw
2 pokoje, 49 mkw. Kopernik, IV pi皻ro
Mieszkanie 45,6 m2- Hutnik
Lokal us逝gowy na sprzeda Stare Miasto
Wynajem lokali: 42, 60 , 54 m2- Stare M.



Luksusowe mieszkanie na Star闚ce
Pi瘯ny dom z budynkiem us逝gowym
Pi瘯ny dom z bali
Pokoje biurowo-us逝gowe do wynajmu
Dzia趾a budowlana w Jerzmanowej
Budynek us逝gowo-magazyn w G這gowie
Lokal na Star闚ce do sprzeda篡
Mieszkania stan deweloperski 2200,z/mkw
Powierzchnia magazynowa do wynajmu
Pi瘯ny dom obrze瘸 G這gowa



Hutnik, 2pok., za 97tys.
Kopernik, 2pok., za 145tys.
Piast闚, 3pok, za 185tys.
Hutnik, 3pok., za 135tys.
Piast闚, 3pok, za 175tys.
Chrobry, 4pok., za 185tys.
Piast闚, 4pok, za 220tys.
Hutnik, 3pok., za 145tys.
Kopernik, 3pok., za 170tys.
Hutnik, 2pok., za 120tys.



Kawalerka,Jagiello雟ka, parter
Dom w Gaworzycach,205 tys.
Dom,G這g闚,205m2,650 tys.
G這g闚,Hutnik,155 tys.,3 pokoje
3 pokoje,Kopernik,64m,z zabudowami,po remoncie,parter
Dzia趾a budowlana - centrum Szlichtyngowej

------------------


------------


OFERTA TYGODNIA, Dom os. Paulin闚
3 pokojowe, Nowa Oferta, Piast闚 奸.
Mieszkanie przestronne, Piast闚 奸.
3 pokojowe, Beczynszowe!, os.Kopernik
DOM KOMFORTOWY, du瘸 dzia趾a
Dom, Nowa Oferta
Mieszkanie 3 pok. do wynaj璚ia
3 pok., os. Z這ta Podkowa, NOWA OFERTA
OFERTA MIESZKA BEZCZYNSZOWYCH
SPRAWD NASZE OFERTY



II pokoje w bloku 190 ty.
III pok. w centrum wys. parter 250 ty.
Pi瘯ny Dom Po鈔鏚 Wzg鏎z 390 ty.
Dom w Mie軼ie 189 ty.
Nowy dom Pod G這gowem 550 ty.
Tani Nowy Dom Pod Wschow 420 ty
Pi瘯ny Dom pod G這gowem 555 ty.
Apartament na Starym Mie軼ie 279 ty.
Stare Miasto 3 pokoje 3 pietro 225 ty.
字鏚mie軼ie 3 pokoje 189 ty.




Zapraszamy do biura w GALERII DWORCOWEJ
ul Jedno軼i Robotniczej 2
 

字鏚mie軼ie 1pok 24m2 95 000
Chrobry 2pok 44,2m2 135 000
Chrobry 2pok 44m2 150 000
Kopernik 2pok 44,2m2 153 000
Piast闚 4pok 75m2 230 000
Dom Gr瑿ocice 105m2 399 000
Dom Ko軼iuszki 237m2 538 999
Dom Przec豉w 430m2 649 999
Dzia趾a Dobromil 14ar 70 000
Dzia趾a Gr瑿ocice 21ar 132 000

Krew to 篡cie

PRACA - Og這szenia Drukuj Email
毒鏚這: Administrator   

Je郵i jeste pracodawc, poszukujesz pracownika, zapraszamy do nadsy豉nia do nas ofert zatrudnienia. Oferty takie prosz nadsy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy - prosimy r闚nie pracodawc闚 o poinformowanie nas o zako鎍zeniu naboru na pracownika.


Zobacz r闚nie:

OFERTY PRACY POWIATOWEGO URZ犵U PRACY W GΜGOWIE





---------------------
16.04.2014

Firma prywatna z G這gowa, bran瘸 techniczna, zatrudni w pe軟ym wymiarze czasu pracy pracownika:
na stanowisko sprzedawcy z obs逝g kasy i prac biurow:
m. in. wystawianie i przyjmowanie dokument闚 magazynowych, zamawianie towaru

Wymagania:

Wykszta販enie 鈔ednie, mile widziane techniczne.
Dobra organizacja pracy.
Dok豉dno嗆, obowi您kowo嗆 i systematyczno嗆.
Mile widzane znajomo嗆 j. angielskiego lub niemieckiego w stopniu komunikatywnym.

Tel. 696 041 270


---------------------
16.04.2014

 Zatrudni Szefa Kuchni do Restauracji w G這gowie.
 
Oczekiwania od kandydat闚:
 Wykszta販enie gastronomiczne i wysokie umiej皻no軼i kulinarne
 Umiej皻no嗆 zarz康zania zespo貫m,
 Opracowywanie karty menu oraz menu bankietowego
 Umiej皻no嗆 przygotowania du篡ch imprez gastronomicznych oraz catering闚
 Aktualnej ksi捫eczki do cel闚 sanitarno - epidemiologicznych
 Dyspozycyjno軼i, kreatywno軼i
 Sumienno軼i, odpowiedzialno軼i

Oferujemy:
 Wysokie i stabilne warunki zatrudnienia
 Prac w mi貫j atmosferze
 
Zainteresowanych prosz o kontakt telefoniczny 697570907 lub o wys豉nie CV na adres mailowy  Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

-------------------------



---------------------
16.04.2014

Mi璠zynarodowa firma poszukuje os鏏 ch皻nych do wsp馧pracy w charakterze doradcy finansowo-ubezpieczeniowego .

Firma zapewnia:
- wcze郾iejsze przeszkolenia zarobki 3000 z + premia
- mo磧iwo嗆 awansu

Wymagania:
- Wykszta販enie min. 鈔ednie
- niekaralno嗆
- komunikatywno嗆
- kreatywno嗆
- nastawienie na rozw鎩

CV przesy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

---------------------
15.04.2014


Firma Budowlana z G這gowa zatrudni osob na stanowisko KIEROWNIK ROB紘

Zakres obowi您k闚:

    planowanie i organizacja pracy na terenie budowy,
    organizacja i zarz康zanie zespo貫m pracownik闚,
    wsp馧praca z Inwestorem,podwykonawc, projektantem,
    nadz鏎 nad jako軼i, bezpiecze雟twem i terminowo軼i prowadzonych rob鏒.

Wymagania:

    wykszta販enie wy窺ze techniczne
    co najmniej 2 lata do鈍iadczenia na stanowisku kierowniczym,
    dyspozycyjno嗆 / praca w delegacji,
    prawo jazdy kat B, mile widziane inne
    umiej皻no嗆 kierowania zespo貫m ludzi,
    znajomo嗆 i bieg豉 obs逝ga program闚 Power Point, auto Cad, pakiet MS OFFICE,
    umiej皻no嗆 negocjacyjne,
    asertywno嗆

Oferujemy:

    stabilne zatrudnienie – umowa o prac,
    atrakcyjne wynagrodzenie i niezb璠ne narz璠zia pracy
    mo磧iwo嗆 rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijaj帷ej si firmie,

kontakt:

tel: 691 254 242 w godzinach 7-15

 

---------------------
15.04.2014


MARILYN DISCO-PUB ZATRUDNI BARMANK LUB BARMANA ORAZ KIEROWNIKA  DYSKOTEKI . PRACA W WEEKENDY,MILE WIDZIANE DO名IADCZENIE , ALE  NIEKONIECZNIE, cv na adres:  Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
cv + aktualne zdj璚ie

---------------------
15.04.2014


SZWACZ/KA SK紑

Od kandydat闚 oczekujemy:
•    Wykszta販enia zawodowego kierunkowego-SZWACZKA
•    Do鈍iadczenia w szyciu na maszynach przemys這wych i/lub w szyciu w sk鏎ze
•    Dok豉dno軼i i rzetelno軼i

TAPICER


Od kandydat闚 oczekujemy:
•    Wykszta販enia zawodowego kierunkowego - TAPICER
•    Do鈍iadczenia w pracy na podobnym stanowisku
•    Zdolno軼i manualnych
•    Dok豉dno軼i i rzetelno軼i
Osobom niewykwalifikowanym ale gotowym na zmiany zapewnimy przyuczenie do zawodu.
Je瞠li szukacie Pa雟two pracy w stabilnej firmie z mo磧iwo軼iami rozwoju, to prosimy o przes豉nie listu motywacyjnego z 篡ciorysem na nast瘼uj帷y adres:
EURO -COMFORT Sp. z o.o.
Dzia Personalny
ul. Sp馧dzielcza 49
64-100 Leszno
lub adres e - mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
Prosimy r闚nie o dopisanie nast瘼uj帷ej klauzuli: „Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezb璠nych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustaw z dn. 29.08.1997 r. o Ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z p騧niejszymi zmianami).



---------------------
14.04.2014

Prywatna Poradnia Kardiologiczna w G這gowie zatrudni osob do pracy na stanowisku sekretarki medycznej.

 Oferujemy:
• prac w ramach umowy zlecenia (oko這 15/20 godzin pracy tygodniowo)
• dobr atmosfer pracy

 Poszukujemy osoby:

• z minimum rocznym do鈍iadczeniem w obs逝dze klienta i/lub sprzeda篡
• u鄉iechni皻, pozytywnie usposobion
 • o profesjonalnym wygl康zie i zachowaniu
• lubi帷 pracowa w zespole
• zorganizowan i dok豉dn
 • z bieg陰 obs逝g komputera

 Zakres obowi您k闚:
• prezentacja oferty poradni
• profesjonalna obs逝ga pacjent闚
• koordynacja grafiku przyj耩
 • sporz康zanie raport闚, obs逝ga kasy fiskalnej oraz terminala do kart p豉tniczych
• wsp馧praca z zespo貫m medycznym oraz pozosta造mi plac闚kami firmy
• zarz康zanie dokumentacj i korespondencj

Mile widziane:
• do鈍iadczenie na podobnym stanowisku w bran篡 medycznej
• profesjonalne szkolenia z zakresu obs逝gi klienta i/lub sprzeda篡

 Zapraszamy do przes豉nia CV ze zdj璚iem.
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


 Wysy豉j帷 CV, prosimy o za陰czenie klauzuli: "Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezb璠nych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustaw z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych, Dz.U. Nr 133, poz. 883)".

 Uprzejmie informujemy, i skontaktujemy si wy陰cznie z wybranymi kandydatami.


---------------------
14.04.2014

M.S.- APLAUZ s.c. z siedzib w G這gowie poszukuje osoby na sta zarejestrowanej w Pa雟twowym Urz璠zie Pracy w G這gowie wed逝g poni窺zych kryteri闚:
*osoba poni瞠j 25 roku 篡cie
*osoba nie ucz帷a si
*osoba nie szkol帷a si
*osoba nie mo瞠 by zarejestrowana d逝瞠j ni 4 miesi帷e w PUP.
Przewidywany czas trwania sta簑 - 6 miesi璚y. Sta p豉tny.
Prosz wysy豉 CV na nasz adres e-mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
14.04.2014

Renomowana Agencja Po鈔ednictwa Pracy InterKadra serdecznie zaprasza na spotkanie informacyjne dedykowane dla os鏏 zainteresowanych prac w charakterze OPIEKUNKI OS笅 STARSZYCH. Wymagana znajomo嗆 j. niemieckiego oraz do鈍iadczenie w opiece nad starszymi osobami.

Termin:    15.04.2014, godz. 10.00
Miejsce: Powiatowy Urz康 Pracy  ul. Piaskowa 1 sala 20, 67-200 G這g闚
Koordynator: InterKadra ul. Dworcowa7 lok. 106, tel. 668-003-044


---------------------
14.04.2014

ELIOT GΜG紟  przyjmie do pracy kierowc kat. C+E - transport krajowy ( wszystkie weekendy w domu )

Wymagamy:

  do鈍iadczenia na trasach krajowych
  prawa jazdy kategorii C+E,
   karty kierowcy,
   鈍iadectwa kwalifikacji zawodowej

tel; 606734827,lub  602269216


---------------------
14.04.2014

Poszukujemy G堯wnej ksi璕owej z certyfikatem MF
Wymagania
*minimum 3 –letnie udokumentowane do鈍iadczenie w w/w stanowisku
*znajomo嗆 bie膨cych przepis闚 podatkowych


Oferujemy
*sta陰 prac na terenie G這g闚 – Lubin w dynamicznie rozwijaj帷ym si
przedsi瑿iorstwie
*Mo磧iwo嗆 podnoszenia swoich kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia
*wysokie wynagrodzenie adekwatne do umiej皻no軼i

CV do ofert pracy prosimy wysy豉 pod podany adres mailowy
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


Ksi璕owa z certyfikatem MF
Wymagania
*minimum 5-letnie do鈍iadczenie
*samodzielne ewidencjonowanie i dekretowanie wszelkich dokument闚
ksi璕owych przy pe軟ej ksi璕owo軼i
*sporz康zanie deklaracji podatkowych
*prowadzenie sprawozdawczo軼i GUS i  NBP
*umiej皻no嗆 sporz康zania sprawozda finansowych
* Mile widziane znajomo嗆 j瞛yka niemieckiego

Oferujemy
*sta陰 prac na terenie G這g闚 – Lubin w dynamicznie rozwijaj帷ym si
przedsi瑿iorstwie
*Mo磧iwo嗆 podnoszenia swoich kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia
*wysokie wynagrodzenie adekwatne do umiej皻no軼i

CV do ofert pracy prosimy wysy豉 pod podany adres mailowy
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy



---------------------
14.04.2014
 
Firma PRO-INFRA Sp. z o.o. z siedzib w Jerzmanowej poszukuje pracownika na stanowisko: brukarz.
Zakres obowi您k闚:

- uk豉danie nawierzchni z kostki
- prace ziemne
- obs逝ga narz璠zi brukarskich
- inne zadania zwi您ane z realizacj prac


Nasze wymagania:
- min. 3 lata do鈍iadczenia (warunek konieczny)
- umiej皻no嗆 pracy w zespole
- sumienno嗆, uczciwo嗆

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- ciekaw prac przy r騜norodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprz皻owe
- niezb璠ne narz璠zia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o przes豉nie listu motywacyjnego oraz CV na adres:
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustaw z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

---------------------
14.04.2014

Zatrudni m這dsz ksi璕ow w pe軟ym wymiarze pracy w G這gowie.
Wymagania:

Minimum rok do鈍iadczenia w ksi璕owo軼i, najlepiej w pe軟ej ksi璕owo軼i
Dobra znajomo嗆 pakietu MS Office
Dobra organizacja pracy
Dok豉dno嗆, obowi您kowo嗆 i systematyczno嗆.
Osoby zainteresowane prosz o przes豉nie aktualnego CV na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

 
---------------------
11.04.2014

Zatrudni kuchark w barze z polsk kuchni w G這gowie - Stare Miasto.

Wymagania: do鈍iadczenie zawodowe jako kucharka, znajomo嗆 kuchni polskiej, pracowito嗆, dobra organizacja pracy i wa積a ksi捫eczka sanepidowska.

Zainteresowane Panie prosz o kontakt telefoniczny: 793 181 207


---------------------
11.04.2014

Firma PHU Ritex z siedzib w Polkowicach poszukuje kandydat闚 na kierowc闚 C+E w ruchu mi璠zynarodowym.
Zestawy to Scania R440 Streamline Opticruise oraz Scania R420 + naczepa Krone Mega (firanka) maks. 4 letnie.
Praca w podw鎩nej obsadzie w systemie 4/2 (do jednego auta przypisanych jest trzech kierowc闚)
Wynagrodzenie gwarantowane (podstawa + diety + premie) nie mniej ni 6 000,00 z netto

 
Dokumenty wymagane podczas rekrutacji:
CV, List motywacyjny, 鈍iadectwa pracy, 鈍iadectwo ostatnio uko鎍zonej szko造.

Dokumenty mo積a przes豉 poczt, e-mail'em lub dostarczy osobi軼ie.


PHU Ritex
ul. Krzywa 3 II pietro
59-100 Polkowice
Tel. +48 76 746 16 05
E-mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

---------------------
9.04.2014

Firma ogrodnicza zatrudni:
   SAMODZIELNEGO PRACOWNIKA FIZYCZNEGO
do prac zwi您anych z zagospodarowaniem i piel璕nacj teren闚 zieleni.
Og這szenie kierowane jest do m篹czyzn. Praca sezonowa na umow zlecenie.
 Panie - praca dorywcza przy piel璕nacji zieleni.
 Mile widziane do鈍iadczenie w bran篡 ogrodniczej.
Propozycje prosz przesy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
lub pod nr tel. 501370760 PO GODZINIE 17-stej!


---------------------
9.04.2014


SZEF KUCHNI

Oczekiwania wobec kandydat闚:
• Wykszta販enie gastronomiczne i wysokie umiej皻no軼i kulinarne
• Udokumentowane do鈍iadczenie na samodzielnym stanowisku Szefa Kuchni, Zast瘼cy Szefa Kuchni
• Umiej皻no嗆 zarz康zania zespo貫m, w tym: motywowania zespo逝, szkolenia nowych pracownik闚, kontroli i rozliczanie czasu pracy
• Umiej皻no嗆 przygotowania du篡ch imprez gastronomicznych oraz catering闚 zewn皻rznych
• Znajomo嗆 najnowszych trend闚 oraz kreatywno嗆
• Aktualna ksi捫eczka zdrowia do cel闚 sanitarno - epidemiologicznych
• Umiej皻no嗆 kalkulacji cenowych i prowadzenia ewidencji gastronomicznej
• Dyspozycyjno嗆 i umiej皻no嗆 pracy pod presj czasu
• Sumienno嗆, odpowiedzialno嗆 i zaanga穎wanie

Najwa積iejsze obowi您ki:
• Zapewnienie najwy窺zego poziomu jako軼i potraw w punktach gastronomicznych hotelu oraz us逝g bankietowych i cateringowych
• Organizacja pracy dzia逝 kuchni, w tym zarz康zanie, szkolenie i motywowanie pracownik闚 dzia逝
• Przygotowywanie posi趾闚 zgodnie z recepturami i standardami sieci
• Opracowywanie karty menu oraz menu konferencyjnego i bankietowego
• Opracowywanie receptur da oraz sporz康zanie ich kalkulacji cenowej
• Kontrola produktywno軼i dzia逝 kuchni, stan闚 magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji), racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadz鏎 nad gospodark materia這w.

Oferujemy:
• Prac pe軟 wyzwa w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole
• Mo磧iwo嗆 rozwoju zawodowego
• Wysokie i stabilne warunki zatrudnienia
• Mo磧iwo嗆 zakwaterowania, b康 zwrot koszt闚 dojazdu dla osoby z poza miejsca pracy

Swoje zg這szenia prosimy wysy豉 na adres:
- Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

Prosz w tytule zaznaczy aplikacj na konkretne stanowisko pracy.
UWAGA poda bez zdj耩 nie przyjmujemy.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z ustaw z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2002 nr 101, poz. 926)



---------------------
9.04.2014


METROHOUSE" lider na rynku obrotu nieruchomo軼iami, w zwi您ku z rozwojem sieci sprzeda篡, poszukuje os鏏 na stanowisko:

Doradca ds. nieruchomo軼i.
Miejsce pracy:
G這g闚, Wschowa, Nowa S鏊, Szprotawa

Opis stanowiska:

-Obs逝ga klienta kupuj帷ego
-Przyjmowanie nowych ofert do bazy
-Przeprowadzanie prezentacji nieruchomo軼i
-Utrzymywanie dobrych relacji z klientami

Wymagania:

- Umiej皻no軼i sprzeda穎we, negocjacyjne i prezentacyjne,
- Umiej皻no嗆 budowania i utrzymywania relacji z klientami,
- Dobra organizacja pracy w豉snej,
- Samodzielno嗆 i inicjatywa,
- Zaanga穎wanie,
- Prawo jazdy
- Do鈍iadczenie w sprzeda篡 bezpo鈔edniej b康 w nieruchomo軼iach b璠zie dodatkowym atutem

Oferujemy:

- Mo磧iwo軼i rozwoju zwi您ane z prac w szybko rozwijaj帷ej si firmie,
- Mo磧iwo軼i podnoszenia kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia,
- Atrakcyjny system motywacyjny.
- Niezb璠ne narz璠zia do pracy (telefon, aparat, laptop)

Aplikacje zawieraj帷e CV oraz List Motywacyjny prosimy przesy豉 na adres email Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy wpisuj帷 w temacie „Agent ds. nieruchomo軼i”.

Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: ”Wyra瘸m zgod na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustaw z 29.08.97r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. nr 133, poz.883)".Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Informujemy, 瞠 skontaktujemy si tylko z wybranymi kandydatami.

Kandydat闚 zapraszamy do biura: G這g闚, ul. Jedno軼i Robotniczej 2 (Galeria Dworcowa, I pi皻ro).


---------------------
9.04.2014


Restauracja W璠zarnia Staromiejska zatrudni na stanowisko KELNER/KELNERKA:

wymagania:

- dyspozycyjno嗆 (praca tak 瞠 na weekendy)
- komunikatywno嗆
- dba這嗆 o wysokie standardy gastronomiczne
-dba這嗆 o porz康ek stanowiska pracy
-umiej皻no嗆 pracy w grupie
-mile widziane osoby z do鈍iadczeniem na podobnym stanowisku

Zapewniamy:

-umow zlecenie
-prace w mi造m towarzystwie
-sta造 zarobek

Ch皻ne osoby prosz o wysy豉nie CV na adres mailowy Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy (wraz ze zdj璚iem)


---------------------
9.04.2014

Mi璠zynarodowa firma poszukuje os鏏 ch皻nych do wsp馧pracy w charakterze doradcy finansowo-ubezpieczeniowego .

Firma zapewnia:
- wcze郾iejsze przeszkolenia zarobki 3000 z + premia
- mo磧iwo嗆 awansu

Wymagania:
- Wykszta販enie min. 鈔ednie
- niekaralno嗆
- komunikatywno嗆
- kreatywno嗆
- nastawienie na rozw鎩

CV przesy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

---------------------
8.04.2014


FIRMA KRAWCZYK

1. szukamy pracownika  na stanowisko magazynier. Wymagania i obowi您ki : przyjmowanie towaru, wydawanie towaru, utrzymywanie porz康ku na magazynie, wyw霩 towaru do klienta, prawo jazdy kat B. Umowa na na pe軟y etat.


2. szukamy pracownika na stanowisko monter mebli. Wymaganie umiej皻no嗆 pracy w zespole, zdolno軼i manualne, umiej皻no嗆 pracy samodzielnej, sumienno嗆, umiej皻no嗆 czytanie rysunk闚 technicznych. Umowa na pe軟y etat.
Kontakt:
FIRMA KRAWCZYK
76 835 23 58
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

---------------------
8.04.2014


Pub poszukuje kandydata na stanowisko  D. J. Kontakt:796-520-884


---------------------
8.04.2014


POSZUKUJEMY OSOB DO PRACY NA STANOWISKU

DORADCA FINANSOWY

Osoba na tym stanowisku b璠zie odpowiedzialna za:
aktywne pozyskiwanie klienta
obs逝g klient闚 w oddziale
sprzeda kredyt闚, inwestycji oraz ubezpiecze

Od kandadat闚 oczekujemy:
do鈍iadczenia w sprzeda篡 produkt闚 finansowych
bardzo dobrej organizacji pracy
豉two軼i w nawi您ywaniu kontakt闚
zainteresowania tematyka finansow

Naszym Doradcom oferujemy:
prac w stabilnej i renomowanej firmie
mo磧iwo軼 rozwoju i awansu zawodowego
atrakcyjne warunki wynagrodzenia uzale積ione od efekt闚 pracy
cykl szkole produktowych i sprzeda穎wych

Zainteresowanych Kandydat闚 prosimy o sk豉danie CV oraz listu motywacyjnego na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.



---------------------
8.04.2014


ARRA Sp. z o.o. Sp. k. przyjmie do pracy kierowc kat. C+E ( wyjazdy dwa razy w miesi帷u na tydzie. )

Wymagamy:

•    do鈍iadczenia na trasach Unii Europejskiej,
•    prawa jazdy kategorii C+E,
•    karty kierowcy,
•    鈍iadectwa kwalifikacji zawodowej/aktualnego kursu na przew霩 rzeczy,
•    aktualnego za鈍iadczenia o niekaralno軼i
•    aktualny kurs ADR mile widziany

Oferujemy:

•    terminowo wyp豉cane wynagrodzenie,
•    wysokie zarobki
•    nowoczesny tabor
•    trasy na terenie Unii Europejskiej.
•    elastyczn form zatrudnienia

Na aplikacje czekamy do 30 kwietnia.
CV prosimy przesy豉 na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy ,  z dopiskiem kierowca C+E



---------------------
8.04.2014


ASP Polska sp. z o.o. w G這gowie zatrudni
OPERATOR紟 / PROGRAMIST紟 CNC
Obowi您ki i odpowiedzialno嗆
Precyzyjna obr鏏ka na pionowym centrum frezerskim
Prawid這w realizacj procesu na obrabiarce,
Pomiar narz璠zi i uzbrajanie obrabiarki w narz璠zia,
Dob鏎 parametr闚 skrawania dla zastosowanych narz璠zi i materia堯w,
Tworzenie program闚 obr鏏czych,
Dba這嗆 o utrzymanie w豉軼iwego stanu technicznego maszyn.
Wymagania:
Do鈍iadczenie na podobnym stanowisku,
Wykszta販enie techniczne,
Znajomo嗆 programowania maszyn CNC,
Umiej皻no嗆 pos逝giwania si przyrz康ami pomiarowymi,
Znajomo嗆 rysunku technicznego,
Preferowana znajomo嗆 j瞛yka angielskiego / niemieckiego
Dyspozycyjno嗆 i umiej皻no軼i analitycznego my郵enia.
Oferujemy:
Stabiln i ciekaw prac,
Dost瘼 do najnowocze郾iejszych technologii,
Mo磧iwo嗆 podnoszenia swoich kwalifikacji zawodowych,
Atrakcyjne wynagrodzenie.
Osoby zainteresowane prosimy o przesy豉nie CV wraz ze zdj璚iem i okre郵eniem oczekiwa finansowych oraz formy wsp馧pracy na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
8.04.2014


ASP Polska sp. z o.o. w G這gowie zatrudni
INFORMATYKA
Wymagania: - uko鎍zone studia in篡nierskie, magisterskie, b康 studenci ostatniego roku - bardzo dobra znajomo嗆 MS Office 2007, 2010 - praktyczne do鈍iadczenie w rozwi您ywaniu problem闚/ usuwaniu usterek, utrzymywaniu, konserwacji i instalacji Windows Vista, 7/8, Windows Server 2003, 2008/2008R2, 2012, - praktyczna znajomo嗆 Powershell - du瘸 wiedza praktyczna w zakresie sieci oraz usuwania usterek sieci - co najmniej komunikatywna znajomo嗆 j瞛yka angielskiego - umiej皻no嗆 pracy w zespole i wsp馧pracy z innymi w realizacji wsp鏊nych cel闚 - zdolno嗆 do my郵enia, planowania i wykonywania wielu projekt闚 jednocze郾ie w spos鏏 zorganizowany
Mile Widziane:
- znajomo嗆 sytemu ERP CDN, Optima
Oferujemy:
- ciekaw, pe軟 wyzwa prac w m這dym, dynamicznym zespole
- atrakcyjne wynagrodzenie
- niezb璠ne narz璠zia pracy
Osoby zainteresowane prosimy o przesy豉nie CV wraz ze zdj璚iem i okre郵eniem oczekiwa finansowych oraz formy wsp馧pracy na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy



---------------------
5.04.2014


Firma transportowa zatrudni kierowc闚 w transporcie  krajowym i mi璠zynarodowym
Wymagania:
- prawo jazdy kat. C+E
- aktualne badania lekarskie
- aktualne badania psychotechniczne
- za鈍iadczenie o niekaralno軼i
- uprawnienia ADR
-  do鈍iadczenie w transporcie
Kontakt pod nr tel 605-340-881



---------------------
5.04.2014

 INFORMATYK INSTALATOR (SERWISANT / INSTALATOR URZ.ZE KOMPUTEROWYCH)

 
Osoba zatrudniona na tym stanowisku b璠zie odpowiedzialna za:
 

    instalacj komputer闚 oraz sprz皻u elektronicznego w sklepach na terenie ca貫j Polski,
    obs逝g i konfiguracj infrastruktury sieciowej i sprz皻u informatycznego,
    wsp馧prac z Pionem IT i pracownikami sklep闚.

 
Od kandydat闚 oczekujemy spe軟ienia nast瘼uj帷ych wymaga:
 

    do鈍iadczenie na stanowisku instalatora urz康ze komputerowych (w bran篡 IT) mile widziane,
    pe軟a dyspozycyjno嗆 - gotowo嗆 do samodzielnej pracy w terenie

(od poniedzia趾u do pi徠ku),

    wykszta販enie min. 鈔ednie (kierunki informatyczne lub pokrewne),
    umiej皻no嗆 instalacji i serwisowania sprz皻u komputerowego,
    znajomo嗆 j瞛yka angielskiego na poziomie min. komunikatywnym,
    prawo jazdy kat. B,
    zdolno軼i technicznych i manualnych,
    dynamizm i samodzielno嗆 w wykonywanych obowi您kach,
    umiej皻no嗆 pracy pod presj czasu,
    dobra organizacja pracy,
    otwarto嗆 na zdobywanie wiedzy i nowych umiej皻no軼i.

 
W zamian oferujemy:
 

    stabilne zatrudnienie w oparciu o umow o prac na pe軟y etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
    samoch鏚 s逝瘺owy oraz telefon kom鏎kowy,
    niezb璠ne szkolenia,
    uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy.

 
Zapraszamy do sk豉dania aplikacji poprzez formularz zg這szeniowy umieszczony pod linkiem:  https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=52&at=1



---------------------
5.04.2014

Praca dla opiekunek os鏏 starszych w Niemczech! Dodatki Wielkanocne! Du篡 wyb鏎 ofert pracy i atrakcyjne zarobki!

Firma Pflegeliebe24 poszukuje os鏏 ch皻nych do pracy w charakterze opiekunki os鏏 starszych z komunikatywna lub dobr znajomo軼i j瞛yka niemieckiego na terenie Niemiec.

Oferujemy:

-  legalne wyjazdy do Niemiec
- odprowadzanie sk豉dek ZUS oraz ubezpieczenie na terenie Niemiec
- atrakcyjne zarobki
- pomoc w ka盥ej sytuacji (podczas pobytu w Niemczech)
-pomoc w znalezieniu i zarezerwowaniu po陰czenia do i z Niemiec oraz zwrot koszt闚 podr騜y
- gwarantujemy zakwaterowanie i wy篡wienie w domu podopiecznego
-  dogodn form zatrudnienia na umow zlecenie oraz na w豉sn dzia豉lno嗆 gospodarcz w Polsce (w przypadku zatrudnienia na w豉sn dzia豉lno嗆 zarobek jest wy窺zy!!!)

- oferujemy pomoc w za這瞠niu w豉snej dzia豉lno軼i gospodarczej


Osoby zainteresowane prosimy o przesy豉nie CV wraz ze zdj璚iem na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy Formularz zg這szeniowy dost瘼ny jest r闚nie na naszej stronie www.pflegeliebe24.com. Kontakt telefoniczny pod numerem tel. +48 730 789 786 lub 76/720 8558.
          

---------------------
5.04.2014


     SKLEP  SPORTING poszukuje osoby na stanowisko:                    

        DORADCA KLIENTA

Miejsce pracy: Sklep Sporting ul. Poniatowskiego 12, 67-200 G這g闚

Zakres zada:

·         Sprzeda towar闚
·         Praca wg okre郵onych standard闚 sprzeda篡
·         Poszerzanie wiedzy o asortymencie

Wymagania wobec kandydat闚:

·         Wykszta販enie min. 鈔ednie
·         Wysoka kultura osobista
·         Gotowo嗆 do pracy w systemie zmianowym
·         Umiej皻no嗆 wsp馧pracy w grupie
·         Mile widziane zainteresowania dziedzinami sportowymi
·         Ch耩 do poszerzania wiedzy

Warunki zatrudnienia :

·         Stabilne warunki pracy ( umowa o prac po okresie pr鏏nym)
·         Praca od poniedzia趾u do niedzieli  w systemie zmianowym
·         Oferujemy pakiet szkole z zakresu sprzeda篡 i obs逝gi klienta
·         Atrakcyjne wynagrodzenie

Wymagane dokumenty:

List motywacyjny ,CV, dokumenty zwi您ane z przebiegiem dotychczasowej pracy zawodowej(kserokopie)

Prosimy o zamieszczenie w CV klauzuli dotycz帷ej  zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawa z dnia 29-08-1997 r o Ochronie Danych Osobowych Dz. U nr 133.

Informujemy, 瞠 skontaktujemy si z wybranymi osobami. Osoby wst瘼nie zakwalifikowane zostan zaproszone na rozmow telefonicznie.



---------------------
5.04.2014

Firma transportowa zatrudni kierowc w transporcie mi璠zynarodowym na samoch鏚 DMC 3,5 t.
Wymagania:
- prawo jazdy kat. B
- aktualne badania lekarskie
- aktualne badania psychotechniczne
- za鈍iadczenie o niekaralno軼i
- min. roczne do鈍iadczenie w transporcie
Skontaktujemy si z wybranymi osobami.
Kontakt: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
 

---------------------
5.04.2014


Doradca Klienta Sieci Telefoni Kom鏎kowej

Opis stanowiska:

kompleksowa obs逝ga istniej帷ych klient闚
bezpo鈔ednie doradztwo oraz sprzeda produkt闚 operatora T-Mobile
nawi您ywanie kontakt闚 z nowymi klientami
realizacja wyznaczonych plan闚 sprzeda穎wych

Wymagania:

do鈍iadczenie w sprzeda篡
samodzielno嗆, kreatywno嗆, determinacja, systematyczno嗆
豉two嗆 w nawi您ywaniu kontakt闚
ch耩 podnoszenia kwalifikacji i uzupe軟iania wiedzy
praktyczna znajomo嗆 pakietu MS Office
wysoka motywacja do osi庵ania za這穎nych wynik闚
umiej皻no嗆 wsp馧pracy w zespole.
silna orientacja na zrealizowanie wyniku.
energia i inicjatywa.
pragnienie osi庵ni璚ia sukcesu.
pewno嗆 siebie i elastyczno嗆 my郵enia.

Oferujemy:

atrakcyjny system wynagrodze
profesjonalne szkolenia
wsparcie merytoryczne i operacyjne

Forma kontaktu:

Oferty prosz sk豉da na e-maila: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyra瘸m zgodz na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezb璠nych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustaw z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 133, poz. 883)


---------------------
5.04.2014

Polskapresse,w zwi您ku z dynamicznym rozwojem dzia豉lno軼i, poszukuje kandydat闚 na stanowisko:

Przedstawiciela Handlowego
Miejsce pracy:
G這g闚


Poszukujemy os鏏:
Komunikatywnych, sumiennych, samodzielnych w dzia豉niu, posiadaj帷ych zdolno軼i handlowe z dobr znajomo軼i G這gowa.

Oczekiwania:
- do鈍iadczenia w handlu ,
- znajomo軼i rynku g這gowskiego,
- obs逝ga komputera (excel),
- komunikatywno軼i, dyspozycyjno軼i, sumienno軼i i zaanga穎wania,
- odpowiedzialno軼i za podejmowane zadania,
- w豉sna dzia豉lno嗆 gospodarcza
- w豉sny samoch鏚

Oferujemy
- ciekaw prac w m這dym i profesjonalnym zespole,
- prac w dynamicznie rozwijaj帷ej si firmie o stabilnej i cenionej marce,


… do陰cz do nas i razem z nami osi庵aj sukces!

Oferty zawieraj帷e cv oraz list motywacyjny prosimy przesy豉 drog elektroniczn na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy   wpisuj帷 w temacie wiadomo軼i: Przedstawiciel handlowy, Tel. 71 37 48 216

Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: ”Wyra瘸m zgod na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustaw z 29.08.97r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. nr 133, poz.883)".Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.


---------------------
5.04.2014

Jeste鄉y wiod帷ym koncernem medialnym w Polsce, liderem na rynku medi闚 regionalnych i lokalnych. Do naszych czytelnik闚 docieramy poprzez  9 najwi瘯szych w Polsce dziennik闚 regionalnych,  tytu造 bezp豉tne
 i nowoczesne produkty internetowe.

Specjalista ds. Sprzeda篡 Reklamy
(Prasa, Internet)
Miejsce pracy: G這g闚


Zapraszamy osoby:

Energiczne, czerpi帷e rado嗆 i energi z kontakt闚 z lud幟i, pomys這we i otwarte
na wyzwania. Samodzielne i zmotywowane do osi庵ania cel闚.

Zakres odpowiedzialno軼i stanowisku obejmuje:
Budowanie pozytywnych i trwa造ch relacji z klientami
Bezpo鈔edni kontakt z klientami obecnymi oraz pozyskiwanie nowych
Sprzeda produkt闚 ofertowych oraz kreowanie nowych pomys堯w
Bie膨ca analiza lokalnych medi闚

Od kandydat闚 oczekujemy:
Otwarto軼i i odwagi w komunikacji z klientem
Nastawienia na realizacj cel闚
Gotowo軼i i ch璚i do podejmowania wyzwa
Umiej皻no軼i pracy pod presj czasu
Wykszta販enia  minimum 鈔edniego, mile widziane wy窺ze
Do鈍iadczenia w kontaktach z lud幟i

Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie ( pensja sta豉 plus system prowizyjny)
Umow o prac
Niezb璠ne narz璠zia pracy – laptop, telefon, baza firm
System wdro瞠nia i szkole
Pole do rozwoju indywidualnego w dynamicznie rozwijaj帷ej si firmie o ugruntowanej pozycji na rynku

… do陰cz do nas i razem z nami osi庵aj sukces!

Oferty zawieraj帷e cv oraz list motywacyjny prosimy przesy豉 drog elektroniczn na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy wpisuj帷 w temacie wiadomo軼i Specjalista ds. Sprzeda篡 Reklamy.

Informujemy, 瞠 skontaktujemy si tylko z wybranymi kandydatami.
Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: ”Wyra瘸m zgod na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustaw z 29.08.97r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. nr 133, poz.883)".Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.


---------------------
4.04.2014

Jako Hunters dzia豉my na Polskim rynku od 20 lat, specjalizuj帷 si w kompleksowej ochronie mienia. Jeste鄉y Zak豉dem Pracy Chronionej. Zawsze stawiamy na profesjonalizm i jako嗆 鈍iadczonych us逝g. W zwi您ku z nieustannym rozwojem aktualnie prowadzimy rekrutacj na stanowisko:

Agent Ochrony

Miejsce pracy: Grodziec Ma造

Obowi您ki:

•             zapewnienie bezpiecze雟twa chronionego obiektu - budowa
•             reagowanie na zagro瞠nia
•             przestrzeganie procedur
•             wsp馧praca z Klientem

Kwalifikacje:

•             wykszta販enie 鈔ednie
•             niekaralno嗆
•             dyspozycyjno嗆
•             komunikatywno嗆
 
Oferujemy:

•             dobre warunki wynagrodzenia
•             praca w systemie zmianowym
•             niezb璠ne narz璠zia pracy

 
Jako Zak豉d Pracy Chronionej aktywizujemy r闚nie osoby niepe軟osprawne.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod nr tel. 785 074 692 w godzinach 8-16 lub pod adres e-mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

Prosimy o zawarcie klauzuli: „Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z Ustaw z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych (DzU nr 133 poz. 883)


---------------------
3.04.2014

Og鏊nopolska Agencja Ochrony Os鏏 i Mienia LOCUS SECURITY og豉sza nab鏎 na stanowisko:
PRACOWNIK OCHRONY - MUNDUROWY -  PRACA W WEEKENDY

Oferujemy wynagrodzenie w wysoko軼i: stawka  7z netto / h ,  praca w zgranym zespole, na obiekcie handlowym
Od kandydata oczekujemy: niekaralno軼i, odpowiedzialno軼i, dyspozycyjno軼i oraz wysokiej kultury osobistej.

Aplikacje prosimy wysy豉 na adres mailowy.

Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
3.04.2014

Brygadzista

•    Organizacja pracy brygad robotnik闚, oraz firm podwykonawczych
•    Nadz鏎 nad jako軼i i prawid這wo軼i wykonania robot
•    Kontrola i odbi鏎 prac wykonanych przez firmy podwykonawcze
•    Nadz鏎 na bezpiecze雟twem budowy oraz kontrola przestrzegania
przepis闚 BHP
•    Sporz康zanie harmonogram闚 prac oraz nadz鏎 nad przestrzeganiem termin闚
•    Kontrola i koordynacja dostarczanych materia堯w
•    Rozwi您ywanie problem闚 technicznych na budowie
Wymagania:
•    10  lat do鈍iadczenia w bran篡 budowlanej na podobnym stanowisku
•    Do鈍iadczenie w zarz康zaniu zespo貫m pracownik闚, powy瞠j 5 os鏏 na
podobnym stanowisku
•    Umiej皻no嗆 samodzielnego podejmowania decyzji pod presj czasu
•    Bardzo dobra organizacja pracy w豉snej i podleg貫go zespo逝
•    Umiej皻no嗆 czytania rysunk闚 technicznych
Oferujemy:
•    Prac w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
•    Stabilne zatrudnienie
•    Umowa o prac
Kontakt
Best partner 67-200 G這g闚
Ul. Rynek 67/2

e-mail:  Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

Dzi瘯ujemy za wszystkie aplikacje. Informujemy, 瞠 skontaktujemy si z
wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie nast瘼uj帷ej klauzuli: "Wyra瘸m zgod na
przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla
potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustaw z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z
2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm."


---------------------
3.04.2014

Pracownik remontowo-budowlany

Opis oferty pracy:
Wymagania:
- wykszta販enie zasadnicze budowlane
- umiej皻no軼i w wykonywaniu prac og鏊nobudowlanych
( murarsko-tynkarskich, malarskich, dekarskich, instalacji
gospodarczych i innych )
- prawo jazdy kat. B
-przynajmniej 5 lat do鈍iadczenia

Oferujemy:
•    Prac w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
•    Stabilne zatrudnienie
•    Umowa o prac
Kontakt
Best partner 67-200 G這g闚
Ul. Rynek 67/2
e-mail.: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
3.04.2014

Szef kuchni w璠zarnia staromiejska

Oczekiwania wobec kandydat闚:
•    Wykszta販enie gastronomiczne i wysokie umiej皻no軼i kulinarne
•    Udokumentowane do鈍iadczenie na samodzielnym stanowisku Szefa Kuchni,
Zast瘼cy Szefa Kuchni
•    Umiej皻no嗆 zarz康zania zespo貫m, w tym: motywowania zespo逝,
szkolenia nowych pracownik闚, kontroli i rozliczanie czasu pracy
•    Umiej皻no嗆 przygotowania du篡ch imprez gastronomicznych oraz
catering闚 zewn皻rznych
•    Znajomo嗆 najnowszych trend闚 oraz kreatywno嗆
•    Aktualna ksi捫eczka zdrowia do cel闚 sanitarno - epidemiologicznych
•    Umiej皻no嗆 kalkulacji cenowych i prowadzenia ewidencji gastronomicznej
•    Dyspozycyjno嗆 i umiej皻no嗆 pracy pod presj czasu
•    Sumienno嗆, odpowiedzialno嗆 i zaanga穎wanie
Najwa積iejsze obowi您ki:
•    Zapewnienie najwy窺zego poziomu jako軼i potraw w punktach
gastronomicznych hotelu oraz us逝g bankietowych i cateringowych
•    Organizacja pracy dzia逝 kuchni, w tym zarz康zanie, szkolenie i
motywowanie pracownik闚 dzia逝
•    Przygotowywanie posi趾闚 zgodnie z recepturami i standardami sieci
•    Opracowywanie karty menu oraz menu konferencyjnego i bankietowego
•    Opracowywanie receptur da oraz sporz康zanie ich kalkulacji cenowej
•    Kontrola produktywno軼i dzia逝 kuchni, stan闚 magazynowych (w tym
przeprowadzanie inwentaryzacji), racjonalne gospodarowanie towarem oraz
nadz鏎 nad gospodark materia這w
Oferujemy:
•    Prac pe軟 wyzwa w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole
•    Mo磧iwo嗆 rozwoju zawodowego
•    Wysokie i stabilne warunki zatrudnienia
•    Mo磧iwo嗆 zakwaterowania, b康 zwrot koszt闚 dojazdu dla osoby z poza
miejscem pracy
•    Wysokie wynagrodzenie
Osoby zainteresowane prosimy o przynoszenie aplikacji do W璠zarni
staromiejskiej w G這gowie  b康 wysy豉nie na adres:

Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
3.04.2014

Poszukujemy do pracy osob z bardzo dobr znajomo軼i j.angielskiego w mowie i w pi鄉ie.
Osoba b璠zie odpowiedzialna za kontakty z klientami angloj瞛ycznymi.
Mile widziana dodatkowa znajomo嗆 innych j瞛yk闚 (j.niemiecki, j.hiszpa雟ki)
Kontakt: AntSoft Sp. z o.o. tel. 531 237 563
 

---------------------
1.04.2014

Najwi瘯sza mi璠zynarodowa korporacja zajmuj帷a si po鈔ednictwem w obrocie nieruchomo軼iami 
poszukuje do pracy:
 
Doradcy ds. nieruchomo軼i
na terenie miast: G這g闚, Polkowice, Chocian闚, Nowa S鏊, Wschowa, Ko簑ch闚

Od kandydat闚 oczekujemy:

    kreatywnego i otwartego podej軼ia,
    zaanga穎wania w wykonywan prac,
    uporu, samodzielno軼i i konsekwencji w dzia豉niu,
    kultury osobistej,
    ch璚i podnoszenia kwalifikacji,
    posiadania samochodu i prawa jazdy kat. B,
    ch皻nie widziane do鈍iadczenie w bran篡 nieruchomo軼i.

Oferujemy:

    ciekaw i pe軟 wyzwa prac w najwi瘯szej firmie na rynku,
    atrakcyjne wynagrodzenie w ramach czytelnego systemu prowizyjnego,
    szkolenia wraz z aktywnym wsparciem w okresie wdro瞠nia,
    prac w dynamicznym zespole, wysokie zarobki,
    mo磧iwo嗆 awansu oraz rozwoju w zawodzie po鈔ednika w obrocie nieruchomo軼iami,
    partnerskie zasady i warunki wsp馧pracy,

CV wraz ze zdj璚iem prosimy przesy豉 na adres e-mail

Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

W temacie maila prosimy o informacj, jakiego miasta dotyczy

Prosimy o dopisanie nast瘼uj帷ej klauzuli „Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustaw z dn. 29.08.97 o Ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z p騧n. zm.)"


---------------------
1.04.2014


Przyjm do pracy w kuchni osob z do鈍iadczeniem gastronomicznym.
Zainteresowanych prosz o przesy豉nie swoich CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
b康 bezpo鈔ednio w pizzerii Romantica przy ul. Budowlanych 8
tel.602727536


---------------------
1.04.2014

Home Broker Nieruchomo軼i poszukuje Doradcy ds. Nieruchomo軼i 

Jeste鄉y najwi瘯sz w Polsce firm doradcz zajmuj帷 si sprzeda膨 i wynajmem nieruchomo軼i mieszkaniowych oraz najwi瘯szym brokerem rynku pierwotnego.
- Nasza firma liczy ponad 900 doradc闚.
- Mamy obecnie ponad 70 plac闚ek w ca貫j Polsce.
- Obs逝gujemy ponad 10 000 klient闚 miesi璚znie.
- Gwarantujemy baz klient闚, z kt鏎ymi b璠ziesz pracowa.

Je郵i:
- lubisz sprzeda i chcesz poszerza swoje do鈍iadczenie zawodowe w presti穎wej, najwi瘯szej firmie doradczej,
- potrafisz budowa relacje z Klientami,
- interesujesz si rynkiem nieruchomo軼i,
- jeste osob zaanga穎wan i wychodzisz z inicjatyw,
- chcesz mie wysokie zarobki, b璠帷e wielokrotno軼i 鈔edniej krajowej,

Warto軼i firmy s ludzie, dlatego wybranym oferujemy:
- wysokie zarobki – podstawa (umowa zlecenia) + atrakcyjny system prowizyjny,
- prac dla lidera rynku nieruchomo軼i i finans闚, stabilnej i szybko rosn帷ej firmy,
- nauk sprzeda篡 od najlepszych na rynku doradc闚 nieruchomo軼i,
- kompleksowe szkolenie przygotowuj帷e do rozpocz璚ia pracy,
- pakiety atrakcyjnych szkole umo磧iwiaj帷ych rozw鎩 osobisty i zawodowy,
- mo磧iwo嗆 awansu,
- 鈍iadczenia pozap豉cowe: telefon, laptop,

Od kandydat闚 oczekujemy:
- silnej motywacji do pracy i realizacji cel闚,
- wysokich zdolno軼i interpersonalnych,
- umiej皻no軼i budowania relacji z klientami,
- zainteresowania tematyk nieruchomo軼i,
- wykszta販enia wy窺zego lub 4-5 rok studi闚 w trybie niestacjonarnym,
- do鈍iadczenia i zami這wania do sprzeda篡,
- przedsi瑿iorczo軼i, ambicji,
- nie jest wymagana licencja po鈔ednika

list motywacyjny oraz CV (ze zdj璚iem) prosimy kierowa pod adres mailowy Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy (w tytule wiadomo軼i prosz o dopisanie „Doradca ds. Nieruchomo軼i”)Uprzejmie informujemy, 瞠 skontaktujemy si tylko z wybranymi osobami.

Do przesy豉nej oferty prosimy do陰czy o鈍iadczenie: "Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacyjnego, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., nr 101 poz. 926 z p騧n. zm.).".
Ponadto informujemy, 瞠 podanie danych jest dobrowolne, a ka盥a osoba ma prawo dost瘼u do tre軼i swoich danych oraz do ich poprawiania.


---------------------
1.04.2014

 
 Sp馧ka CCC, lider w bran篡 obuwniczej, w zwi您ku z dynamicznym rozwojem i ekspansj na rynki zagraniczne, poszukuje kandydat闚 na stanowisko:
 
REFERENT DS. KONTROLI ELEMENT紟 KALKULACYJNYCH

 
Osoba zatrudniona na tym stanowisku b璠zie odpowiedzialna za:

- kontrol i analiz dokument闚 transportowych,
- kontrol prawid這wo軼i zadeklarowanych koszt闚,
- kontrol prawid這wo軼i okre郵onej warto軼i celnej z dokumentami celnymi,
- przygotowanie i gromadzenie danych dotycz帷ych optymalizacji rozwi您a transportowych,
- wykonywanie podstawowych czynno軼i w zakresie kontroli element闚 kalkulacyjnych: ceny nabycia oraz warto軼i celnej towaru,
- wsp馧prac z pionem logistyki oraz zewn皻rznymi firmami spedycyjno – przewozowymi i kontrahentami zagranicznymi.

Od Kandydat闚 oczekujemy spe軟ienia nast瘼uj帷ych wymaga:

- do鈍iadczenie w firmie transportowo-spedycyjnej, agencji celnej lub dziale celnym,
- wykszta販enie minimum 鈔ednie,
- znajomo軼i podstaw przepis闚 podatkowych i rachunkowo軼i,
- znajomo軼i podstaw transportowych, warunk闚 dostaw oraz element闚 sk豉dowych transportu,
- dodatkowym atutem b璠zie znajomo嗆 podstaw prawa celnego, administracyjnego oraz procedur celnych,
- znajomo嗆 j瞛yka angielskiego oraz niemieckiego umo磧iwiaj帷a swobodn komunikacj,
- umiej皻no嗆 analizowania i rozwi您ywania problem闚,
- umiej皻no嗆 pracy w zespole,
- umiej皻no嗆 dzia豉nia pod presj czasu i stresu,
- dyspozycyjno嗆,
- prawo jazdy kat. B.

W zamian oferujemy:

- stabilne zatrudnienie w oparciu o umow o prac na pe貫n etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
- mo磧iwo嗆 uczestniczenia w kursie j瞛yka angielskiego na terenie firmy,
- mo磧iwo嗆 rozwoju zawodowego,
- uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy.
 Zapraszamy do sk豉dania aplikacji poprzez formularz. Link podany poni瞠j:
https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?ip=61&v=ccc.eu



---------------------
31.03.2014


Home Broker S.A. oraz Open Finance S.A. poszukuje Asystentki do prac biurowych.

Nasze wymagania:
- bardzo dobra organizacja pracy,
- kreatywno嗆, inicjatywa i umiej皻no嗆 analitycznego my郵enia,
- samodzielno嗆 w rozwi您ywaniu problem闚,
- dok豉dno嗆, empatia i zdolno軼i interpersonalne,
- znajomo嗆 obs逝gi komputera (w tym pakietu MS Office).
- mile widziane do鈍iadczenie w sektorze nieruchomo軼i, finans闚 i bankowo軼i

Zadania:
- prowadzenie recepcji,
- prowadzenie dokumentacji oddzia這wej,
- organizowanie spotka z Klientami,
- 軼is豉 wsp馧praca z doradcami,
- inne prace biurowe.

Warto軼i firmy s ludzie, dlatego wybranym oferujemy:
- umowa o prac,
- prac dla lidera rynku nieruchomo軼i i finans闚, stabilnej i szybko rosn帷ej firmy,
- szkolenie przygotowuj帷e do rozpocz璚ia pracy,
- mo磧iwo嗆 awansu,
- 鈍iadczenia pozap豉cowe: telefon, laptop,

list motywacyjny oraz CV ze zdj璚iem oraz dopiskiem prosimy kierowa pod adres mailowy Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy ( w tytule wiadomo軼i prosz dopisa Asystentka ) Uprzejmie informujemy, 瞠 skontaktujemy si tylko z wybranymi osobami.

Do przesy豉nej oferty prosimy do陰czy o鈍iadczenie: "Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacyjnego, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., nr 101 poz. 926 z p騧n. zm.).".
Ponadto informujemy, 瞠 podanie danych jest dobrowolne, a ka盥a osoba ma prawo dost瘼u do tre軼i swoich danych oraz do ich poprawiania.



---------------------
31.03.2014

Zatrudni cie郵-zbrojarza

 
Zatrudni cie郵-zbrojarza. Praca na terenie Huty Miedzi G這g闚.
Umowa o prac, pe軟y etat.
Tel. 604 598 001

P.H.U. FESCO Katarzyna Fedorczuk
59-216 Kunice
Ziemnice, ul. ζgodna 6


---------------------
28.03.2014


Firma Prestige Call Centre Sp. z o.o w G這gowie,  poszukuje  os鏏 na stanowisko:
telemarketerka/telemarketer

Do obowi您ku zatrudnionych na stanowisku telemarketera, nale瞠 b璠zie telefoniczne umawianie os鏏 na spotkania handlowe itp.

Jako firma zapewniamy Pa雟twu:

- atrakcyjne zarobki i motywacyjny system premiowania
- szkolenia przygotowuj帷e do pracy
- pe軟 wyzwa prac w stabilnej i rozwojowej firmie
- mo磧iwo嗆 podnoszenia kwalifikacji
- sta陰 opiek ze strony firmy w ramach realizacji za這穎nych cel闚
- stabilno嗆 finansow i socjaln
- mi陰 atmosfer w pracy

- 鈍iadczenia zdrowotne


Przed podj璚iem pracy obowi您kowe b璠zie odbycie kr鏒kiego szkolenia teoretycznego i praktycznego.
Wymagania

Od kandydat闚 oczekujemy:

- komunikatywno軼i
- dobrej dykcji i mi貫go g這su
- silnego nastawienia na realizacj wyznaczonych cel闚
- podstawowej obs逝gi komputera ( w razie konieczno軼i szkolimy)
- umiej皻no軼i pracy w zespole
- wysokiej kultury osobistej
- dobrej organizacji pracy
- asertywno嗆

Aplikacj ( CV + list motywacyjny ) prosimy sk豉da na e-mail Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

KONTAKT TELEFONICZNY DO KOORDYNACJI:

TEL.511007590
TEL.795285269


Informujemy, 瞠 skontaktujemy si wy陰cznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dopisanie nast瘼uj帷ej klauzuli: "Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustaw z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)" informujemy, 瞠 skontaktujemy si tylko z wybranym Kandydatami, a nades豉nych aplikacji nie zwracamy.



---------------------
28.03.2014

Firma Demitex Sp. z o.o. zatudni na stanowisko KROJCZY.
Wymagania: do鈍iadczenie na wy瞠j wymienionym stanowisku min. 2 lata, umiej皻no軼i manualne, lagowanie, obs逝ga no篡 sztorcowych.
Zapewniamy: umow na czas okre郵ony, prace jednozmianow, wynagrodzenie od 1680z
 
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt tel. 76 835-96-49 lub 509-072-547
lub osobi軼ie G這g闚 ul. Portowa 1



---------------------
28.03.2014

Przyjm do pracy kobiet w nowopowsta造m sklepie odzie穎wym z odzie膨 damsk.
Wymagana wysoka kultura osobista, znajomo嗆 bran篡, 豉two嗆 nawi您ywania kontakt闚, wiek powy瞠j 30 lat.
Praca od pon do sob. Umowa o prac
Zainteresowane panie prosz o wys豉nie swojego CV wraz z aktualnym zdj璚iem na adres mailowy
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy



---------------------
27.03.2014


Firma PHU ARRA Artur Ratajczak zatrudni kierowc kat. B.
Praca o charakterze dorywczym.

Forma zatrudnienia : umowa o prac lub umowa zlecenia- do uzgodnienia.
Oferta pracy skierowana r闚nie do os鏏 z orzeczeniem o niepe軟osprawno軼i.
CV prosimy przesy豉 na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy z dopiskiem Kierowca- Skoczek.
Na zg這szenia czekamy do 15 kwietnia 2014 r.


---------------------
27.03.2014

MECHANIK GRUPA VOLKSWAGENA
Praca w Wielkiej Brytanii

TYLKO!! Z DOSWIADCZENIEM W AUTORYZOWANYM SERWISIE
VW, SEAT, SKODA, AUDI
Diagnostyka na "VAS/VAG" na poziomie dobrym oraz ODIS jak mo磧iwe
Przyzwoite stawki, nadgodziny 150%.
Praca sta豉, bezpo鈔ednia - nie przez agencje.
KONTRAKT STALY, KURSY
NADG 150% Soboty itd
Nie pobieramy 瘸dnych op豉t od kandydat闚.
Prosimy o CV na: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

HORIZONS RECRUITMENT INTERNATIONAL
Tylko Motoryzacja - Tylko ASO
tel. 00447761637664

Jestesmy niekwestionowanym liderem polskiej rekrutacji w Branzy Motoryzacyjnej, serwis闚 Autoryzowanych na rynku Brytyjskim;
Osiem lat dynamicznago rozwoju odzwierciedla sie w ilo軼i zatrudnionych osob we wszystkich sieciach.



---------------------
27.03.2014


MECHANIK - OBSΣGA KLIMATYZACJI


Przyjm do pracy mechanika samochodowego do obs逝gi stacji kimatyzacji. Osoba powinna zna podstawowe zagadnienia zwi您ane z mechanik ( mile widziani studenci)

Wymagania :

- dyspozycyjno嗆 (praca tak瞠 w weekendy)
- komunikatywno嗆
- zaanga穎wanie
- punktualno嗆 i odpowiedzialno嗆
- sumienno嗆
- precyzyjno嗆

Praca na umow zlecenie od 3-6 mies.Oferuj atrakcyjne wynagrodzenie + premie oraz nabycie praktycznej wiedzy o klimatyzacji.Zainteresowane osoby prosz o przes豉nie cv na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
27.03.2014

Work Service S.A. jest najwi瘯sz agencj pracy na polskim oraz wschodnioeuropejskim rynku pracy. Zatrudniamy ponad 20 000 wysoko wykwalifikowanych pracownik闚, oferujemy r闚nie kompleksowe us逝gi zarz康zania personelem oraz doboru i rekrutacji pracownik闚. Dzi瘯i naszej wysokiej efektywno軼i ufaj nam najlepsi klient闚 z r騜nych sektor闚 ekonomicznych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia: 2010. WS SA, WSI 3009.

Pracownik utrzymania ruchu


Czas trwania pracy: minimum na okres 6 miesi璚y

Miejsce pracy: Neuenbürg ko這 Karlsruhe


Zakwaterowanie: zapewnione i op豉cone przez firm Work Service 24 Gmbh

Opis pracy
•    prowadzenie prac konserwacyjnych
•    monitoring poprawno軼i dzia豉nia maszyn cnc wykorzystywanych przy produkcji blok闚
i cylindr闚 silnikowych
•    zapewnienie ci庵這軼i ruchu maszyn i urz康ze wykorzystywanych w produkcji cylindr闚
i blok闚 silnikowych w zakresie swojej specjalizacji (mechaniki, elektryki lub elektroniki)
•    nadz鏎 nad sprawnym i bezawaryjnym funkcjonowaniem maszyn cnc

Wymagania:
•    wykszta販enie techniczne w kierunku mechaniki, mechatroniki, elektroniki lub elektryki
•    do鈍iadczenie w obszarze utrzymania ruchu lub na podobnym stanowisku
•    brak alergii, dobry stan zdrowia - pracownicy mog mie  kontakt np. z rozworami wykorzystywanymi do sch豉dzania metalu  podczas obr鏏ki
•    znajomo嗆 j瞛yka niemieckiego – na poziomie komunikatywnym; poziom A2
•    umiej皻no嗆 czytania dokumentacji technicznej w j瞛yku niemieckim
•    znajomo嗆 system闚 sterowania Fanuc i Sinumerik

Warunki:
•    zatrudnienie na niemieck umow o prac
•    zapewniamy i op豉camy zakwaterowanie
•    praca rozpoczyna si od szkolenia, kt鏎e trwa 1-2 dni
•    zapewniamy buty ochronne
•    nie zwracamy koszt闚 przejazdu
•    praca w systemie 3-zmianowym lub 4-brygadowym

Zainteresowanych prosimy o przes豉nie CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy ; w tytule prosz koniecznie wpisa numer ref.:  PUR/NEU



---------------------
27.03.2014


Work Service S.A. jest najwi瘯sz agencj pracy na polskim oraz wschodnioeuropejskim rynku pracy. Zatrudniamy ponad 20 000 wysoko wykwalifikowanych pracownik闚, oferujemy r闚nie kompleksowe us逝gi zarz康zania personelem oraz doboru i rekrutacji pracownik闚. Dzi瘯i naszej wysokiej efektywno軼i ufaj nam najlepsi klient闚 z r騜nych sektor闚 ekonomicznych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia: 2010. WS SA, WSI 3009.
Komisjoner pick by voice
Gdzie b璠ziesz pracowa? Niemcy, Köln

Oferujemy:
- mo磧iwo嗆  zatrudnienia na okres minimum 6 m-cy
- zatrudnienie u niemieckiego pracodawcy na podstawie niemieckiej umowy o prac
- atrakcyjne wynagrodzenie
- dodatkowe wynagrodzenie za ewentualn prac w dni 鈍i徠eczne
- zapewnione przez pracodawc zakwaterowanie
- szkolenie wst瘼ne wprowadzaj帷e do pracy
Zadania na stanowisku:
- komisjonowanie towaru za pomoc systemu s逝chawkowego
- kompletowanie zam闚ie
- pakowanie oraz przepakowywanie towaru na stanowisku
Od Kandydat闚 oczekujemy:
- do鈍iadczenia w pracy na systemie s逝chawkowym (pbv) – warunek konieczny
- wysokiej wydajno軼i pracy
- gotowo軼i wyjazdu w豉snym samochodem – mile widziane
- komunikatywnej znajomo軼i j瞛yka niemieckiego – warunek konieczny!

Zainteresowanych prosimy o przes豉nie CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy ; w tytule prosz koniecznie wpisa numer ref.: KOM/KOLN



---------------------
27.03.2014

Work Service S.A. jest najwi瘯sz agencj pracy na polskim oraz wschodnioeuropejskim rynku pracy. Zatrudniamy ponad 20 000 wysoko wykwalifikowanych pracownik闚, oferujemy r闚nie kompleksowe us逝gi zarz康zania personelem oraz doboru i rekrutacji pracownik闚. Dzi瘯i naszej wysokiej efektywno軼i ufaj nam najlepsi klient闚 z r騜nych sektor闚 ekonomicznych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia: 2010. WS SA, WSI 3009.
Brygadzista na magazynie / Koordynator Projektu
Gdzie b璠ziesz pracowa? Niemcy/ okolice Kolonii


Zakres obowi您k闚:
•    rozliczanie pracownik闚 z efekt闚 pracy
•    wsparcie pracownik闚 polskoj瞛ycznych w rozwi您ywaniu bie膨cych problem闚
•    sta豉 wsp馧praca z przedstawicielami niemieckiej sp馧ki w kwestiach pracowniczych
•    motywowanie zespo逝 do osi庵ania wyznaczonych cel闚 

Od kandydat闚 oczekujemy:
•    do鈍iadczenia w pracy w pracy na magazynie (idealnie przy kompletowaniu/ komisjonowaniu/ konfekcjonowaniu zam闚ie na sklepy) lub w pracy w handlu wielkopowierzchniowym – warunek konieczny
•    komunikatywnej znajomo軼i j瞛yka niemieckiego (poziom min. B2) – warunek konieczny
•    gotowo軼i wyjazdu w豉snym samochodem – warunek konieczny 
•    predyspozycji do wynikowego rozliczaniu efekt闚 pracy podleg貫go zespo逝 
•    pracowito軼i oraz spostrzegawczo軼i
•    gotowo軼i do pracy w systemie zmianowym
•    do鈍iadczenie w zarz康zaniu grup os鏏 – mile widziane

Wybranym kandydatom oferujemy:
•    niemieck umow o prac
•    wynagrodzenie podstawowe
•    atrakcyjny system premiowy + inne dodatki
•    zapewnione przez pracodawc zakwaterowanie
•    mo磧iwo嗆 zdobycia d逝gotrwa貫j i stabilnej pracy

Zainteresowanych prosimy o przes豉nie CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy ; w tytule prosz koniecznie wpisa numer ref.: PC/KP



---------------------
27.03.2014

Work Service S.A. jest najwi瘯sz agencj pracy na polskim oraz wschodnioeuropejskim rynku pracy. Zatrudniamy ponad 20 000 wysoko wykwalifikowanych pracownik闚, oferujemy r闚nie kompleksowe us逝gi zarz康zania personelem oraz doboru i rekrutacji pracownik闚. Dzi瘯i naszej wysokiej efektywno軼i ufaj nam najlepsi klient闚 z r騜nych sektor闚 ekonomicznych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia: 2010. WS SA, WSI 3009.
Pracownik lotniska
Znasz dobrze j瞛yk niemiecki?
Dysponujesz dobr kondycj fizyczn?
Jeste osob niekaran i mo瞠sz potwierdzi to stosownym za鈍iadczeniem?
Ciekawi ci kulisy pracy na lotnisku?
Potrafisz rzetelnie pracowa i chcia豚y dobrze zarobi?
Masz wysok motywacj do dzia豉nia?
Przy郵ij do nas swoje CV!
My zaoferujemy Ci zatrudnienie lotnisku w Monachium - Ty otrzymasz dobr prac wraz z mo磧iwo軼i zakwaterowania w okolicach lotniska.
Oferujemy:
- zatrudnienie u renomowanego pracodawcy w ramach niemieckiej umowy o prac
- atrakcyjny system wynagrodze
- organizacj zakwaterowania
- kompleksowe szkolenie przygotowuj帷e Ci do pracy
Wymagamy:
- dobrej znajomo軼i j瞛yka niemieckiego w mowie i w pi鄉ie, kt鏎a umo磧iwi zaliczenie szkolenia dopuszczaj帷ego do pracy
- niekaralno軼i potwierdzonej odpowiednim za鈍iadczeniem
- du瞠j motywacji do pracy
- mile widziane wyjazd w豉snym autem
Zainteresowanych prosimy o przes豉nie CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy ; w tytule prosz koniecznie wpisa numer ref.: PT/MON


---------------------
27.03.2014

Work Service S.A. jest najwi瘯sz agencj pracy na polskim oraz wschodnioeuropejskim rynku pracy. Zatrudniamy ponad 20 000 wysoko wykwalifikowanych pracownik闚, oferujemy r闚nie kompleksowe us逝gi zarz康zania personelem oraz doboru i rekrutacji pracownik闚. Dzi瘯i naszej wysokiej efektywno軼i ufaj nam najlepsi klient闚 z r騜nych sektor闚 ekonomicznych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia: 2010. WS SA, WSI 3009.
Operator w霩ka wid這wego (wysoki sk豉d)

Gdzie b璠ziesz pracowa? Niemcy, okolice Bremy
Od kiedy praca? Od po這wy marca 2014

Zadania na stanowisku:
•    obs逝ga w霩ka wid這wego wysokiego sk豉du
•    prawid這we rozmieszczanie towar闚 na magazynie
•    dbanie o czysto嗆 i porz康ek na magazynie
•    bezkolizyjna wsp馧praca z innymi pracownikami

Od Kandydat闚 oczekujemy:
•    komunikatywnej znajomo軼i j瞛yka niemieckiego – warunek konieczny
•    do鈍iadczenia w pracy na stanowisku operatora w霩ka wid這wego (w霩ek boczny, wysoki sk豉d) – warunek konieczny
•    uprawnie do obs逝gi w霩k闚 wid這wych – warunek konieczny
•    ponadprzeci皻nej dok豉dno軼i i wydajno軼i pracy
•    pracowito軼i oraz spostrzegawczo軼i
•    gotowo軼i do pracy w systemie zmianowym
•    gotowo軼i wyjazdu w豉snym samochodem – mile widziane
Oferujemy:
•    zatrudnienie na podstawie niemieckiej umowy o prac
•    szkolenie wst瘼ne wprowadzaj帷e do pracy
•    atrakcyjne wynagrodzenie + wiele innych bonus闚 wynikaj帷ych z systemu pracy
•    zapewnione przez pracodawc zakwaterowanie
•    mo磧iwo嗆 zdobycia sta貫j pracy

Zainteresowanych prosimy o przes豉nie CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy ; w tytule prosz koniecznie wpisa numer ref.: OPW/BRE



---------------------
27.03.2014

Work Service S.A. jest najwi瘯sz agencj pracy na polskim oraz wschodnioeuropejskim rynku pracy. Zatrudniamy ponad 20 000 wysoko wykwalifikowanych pracownik闚, oferujemy r闚nie kompleksowe us逝gi zarz康zania personelem oraz doboru i rekrutacji pracownik闚. Dzi瘯i naszej wysokiej efektywno軼i ufaj nam najlepsi klient闚 z r騜nych sektor闚 ekonomicznych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia: 2010. WS SA, WSI 3009.
Operator maszyn w przemy郵e samochodowym
Miejsce pracy: Markdorf
OMA/2013/11/89
Zadania na stanowisku:
•    obs逝ga maszyn i urz康ze produkcyjnych wytwarzaj帷ych bloki silnikowe i cylindry
•    kontrola jako軼i detali za pomoc narz璠zi pomiarowych
•    proste prace monta穎we
•    dba這嗆 o jako嗆 wytwarzanego produktu

Od Kandydat闚 oczekujemy:
•    komunikatywna znajomo嗆 j瞛yka niemieckiego ( warunek konieczny)
•    do鈍iadczenia w pracy jako: kontroler jako軼i, operator maszyn wytwarzaj帷ych metalowe cz窷ci samochodowe lub na innym pokrewnym stanowisku
•    umiej皻no嗆 czytania rysunk闚 technicznych
•    gotowo嗆 do wyjazdu na okres minimum 5 miesi璚y
•    gotowo嗆 do wyjazdu w豉snym autem (mile widziana)

Oferujemy:
•    zatrudnienie na warunkach niemieckiej umowy o prac
•    atrakcyjne wynagrodzenie
•    prac w firmie zajmuj帷ej si produkcj podzespo堯w do silnik闚 samochodowych
•    op豉cone zakwaterowanie

Zainteresowanych prosimy o przes豉nie CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy ; w tytule prosz koniecznie wpisa numer ref.: OM/MARKD


---------------------
25.03.2014

Sprzedawca

w rynku samochod闚 osobowych

Osoba zatrudniona na tym stanowisku b璠zie odpowiedzialna za: obs逝g klienta w zakresie sprzeda篡 cz窷ci zamiennych i akcesori闚; informowanie klient闚 o dost瘼nej ofercie handlowej firmy, w tym o aktualnych promocjach.

Wymagania :

•        zaanga穎wanie i dobra organizacja pracy
•        dobra znajomo嗆 budowy pojazd闚 osobowych
•        komunikatywno嗆 i umiej皻no嗆 pracy w zespole
•        dobra obs逝ga komputera - znajomo嗆 MS Office
•        uczciwo嗆 i sumienno嗆
•        konsekwencja w dzia豉niu i d捫enie do wyznaczonych cel闚
•        do鈍iadczenie na podobnym stanowisku

 Zapewniamy:

•        szkolenie przygotowuj帷e do pracy w organizacji Inter Cars
•        prace w stabilnej i nowocze郾ie zorganizowanej firmie
•        motywacyjny system wynagrodzenia zale積y od osi庵anych wynik闚
•        mo磧iwo嗆 rozwoju zawodowego
•        zatrudnienie na umow o prac

Oferty prosimy przesy豉 w ci庵u 14 dni na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

                               

---------------------
25.03.2014

Magazynier


Osoba zatrudniona na tym stanowisku b璠zie odpowiedzialna za: rozmieszczanie i uk豉danie towaru; wystawianie dokument闚 magazynowych zgodnie z przyj皻ymi procedurami; kontrola stan闚 magazynowych; utrzymanie porz康ku w magazynie; obs逝ga dokumentacji magazynowej; praca ze skanerem.

Wymagania:

-    dobra znajomo嗆 zagadnie gospodarki magazynowej
-   sumienno嗆 uczciwo嗆
-    podstawowa umiej皻no嗆 obs逝gi komputera
-   prawo jazdy kat. „B”
- wysoka kultura osobista,  osoba niepal帷a

Oferujemy:

przeszkolenie, mo磧iwo軼i rozwoju zawodowego, prac w firmie, kt鏎a stale si rozwija i tworzy nowe mo磧iwo軼i dla swoich pracownik闚
Oferty prosimy przesy豉 w ci庵u 14 dni na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
21.03.2014

Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dzia w璠liny w pe軟ym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie brutto 1680 z, mile widziane osoby z do鈍iadczeniem w pracy na powy窺zym stanowisku. Podania prosz sk豉da w sklepie Intermarche w G這gowie od poniedzia趾u do pi徠ku w godzinach 7-15.


---------------------
21.03.2014

Firma PPHU POLREM s.c. z Gr瑿ocic zatrudni traktorzyst do pracy w transporcie.

Od kandydat闚 oczekujemy:
-prawo jazdy kat. T lub C z przyczepami
-dyspozycyjno軼i
-do鈍iadczenia na traktorach typu JCB,Fendt, John Deere

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod nr tel: 600 438 327 oraz na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
 

---------------------
21.03.2014


Warsztat mechaniczny poszukuje osoby na stanowisko mechanik samochodowy.
Wymagane do鈍iadczenie zawodowe .
Praca w G這gowie
Kontakt Maciej 720850045

 

---------------------
20.03.2014

    Instal-G這g闚 sp. z o.o. w G這gowie zatrudni operatora koparki / koparko-豉dowarki
    Kontakt pod nr tel: 76/ 8 33 26 50
    Adres: 67-200 G這g闚
   Wierzbowa 5

    
---------------------
20.03.2014


Mi璠zynarodowa firma poszukuje os鏏 ch皻nych do wsp馧pracy w charakterze doradcy finansowo-ubezpieczeniowego .

Firma zapewnia:
- wcze郾iejsze przeszkolenia zarobki 3000 z + premia
- mo磧iwo嗆 awansu

Wymagania:
- Wykszta販enie min. 鈔ednie
- niekaralno嗆
- komunikatywno嗆
- kreatywno嗆
- nastawienie na rozw鎩

CV przesy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
20.03.2014


Zatrudni do pracy w plac闚ce bankowej
w Polkowicach na stanowisko doradca klienta. CV prosz przysy豉 na adres mailowy: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy



---------------------
20.03.2014


Zatrudni kosmetyczk z min rocznym do鈍iadczeniem w zawodzie z G這gowa.

Zakres obowi您k闚:
-henna, depilacja
-hybrydy, 瞠le
-zabiegi na twarz (mikrodermabrazja, kawitacja)

Wymagania:
-wykszta販enie kierunkowe
-profesjonalne podej軼ie do pracy
-sumienno嗆
-zaanga穎wanie i zorientowanie na jako嗆 obs逝gi klienta i dba這嗆 o szczeg馧y
-wysoka kultura osobista

Osoby zainteresowane prosz o przes豉nie CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy



---------------------
19.03.2014


Firma ogrodnicza zatrudni do pracy sezonowej :
  SAMODZIELNEGO PRACOWNIKA FIZYCZNEGO
do prac zwi您anych z zagospodarowaniem i piel璕nacj teren闚 zieleni.
 Mile widziane do鈍iadczenie w bran篡 ogrodniczej.
Propozycje prosz przesy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
lub tel. 501 370 760 po godzinie 17-stej.


---------------------
19.03.2014


Zatrudni kierowc (rencista/emeryt) do przewozu mi瘰a i w璠lin, praca od poniedzia趾u do pi徠ku (weekendy sp璠zasz w domu!!!), wymagane prawo jazdy kat. B, wi璚ej informacji pod numerem tel: 722-191-791.
 

---------------------
19.03.2014


Zatrudni kierowc do przewozu mi瘰a i w璠lin, praca od poniedzia趾u do pi徠ku (weekendy sp璠zasz w domu!!!), wymagane prawo jazdy kat. B, wi璚ej informacji pod numerem tel: 722-191-791.
 

---------------------
17.03.2014

Przyjm do pracy kuchark (G這g闚 oraz bliska okolica) na pe軟y etat.Wymagane do鈍iadczenie oraz dyspozycyjno嗆,praca w charakterze kucharki w lokalu organizuj帷ym przyj璚ia okoliczno軼iowe.Wi璚ej informacji tel.609 476 279.


---------------------
17.03.2014


Restauracja W璠zarnia Staromiejska zatrudni na stanowisko POMOC BAROWA :

wymagania:

- dyspozycyjno嗆 (praca weekendowa)
- komunikatywno嗆
- dba這嗆 o wysokie standardy gastronomiczne
-dba這嗆 o porz康ek stanowiska pracy
-umiej皻no嗆 pracy w grupie
-mile widziane osoby z do鈍iadczeniem na podobnym stanowisku

Zapewniamy:

-umow zlecenie
-prace w mi造m towarzystwie
-sta造 zarobek

Ch皻ne osoby prosz o wysy豉nie CV na adres mailowy Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy (wraz ze zdj璚iem)


---------------------
17.03.2014

Restauracja poszukuje kandydat闚 na stanowisko kucharz.

Od kandydatek/kandydat闚 oczekujemy:

- do鈍iadczenia
 - ch耩 do pracy
-gotowo嗆 do pracy zmianowej
-aktualna ksi捫eczk do cel闚 sanitarno-epidemiologicznych (tzw. ksiazeczka zdrowia )


Oferujemy:

- sta貫 zatrudnienie w oparciu o umow o prac
- prac w m這dym i do鈍iadczonym gronie
- atrakcyjne wynagrodzenie

Ch皻ne osoby prosimy sk豉da aplikacje na adres mailowy Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy   nr.tel. 695 806 934.


---------------------
16.03.2014

MECHANIK - OBSΣGA KLIMATYZACJI

Przyjm do pracy mechanika samochodowego do obs逝gi stacji kimatyzacji. Osoba powinna zna podstawowe zagadnienia zwi您ane z mechanik ( mile widziani studenci)

Wymagania :

- dyspozycyjno嗆 (praca tak瞠 w weekendy)
- komunikatywno嗆
- zaanga穎wanie
- punktualno嗆 i odpowiedzialno嗆
- sumienno嗆
- precyzyjno嗆

Praca na umow zlecenie od 3-6 mies.Oferuj atrakcyjne wynagrodzenie + premie oraz nabycie praktycznej wiedzy o klimatyzacji.Zainteresowane osoby prosz o przes豉nie cv na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
16.03.2014

Firma zatrudni ksi璕owego lub ksi璕ow do pracy w pe軟ym wymiarze  czasu pracy.
 Wymagania: minimum 2 letnie do鈍iadczenie na stanowisku ksi璕owym. Cv prosimy nadsy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
16.03.2014


Jeste鄉y jedn z najwi瘯szych firm na 鈍iecie w bran篡 ubezpieczeniowo -finansowej.
Je郵i jeste osob ambitn, kreatywn, kt鏎a d捫y do wyznaczonego celu, lubisz pracowa z lud幟i, pomaga im, i z tego tytu逝 zarabia bardzo dobre pieni康ze, to jeste osob na kt鏎 czekamy !!!

Zapraszamy Ci do wsp馧pracy w roli DORADCY ds.UBEZPIECZE i INWESTYCJI

Dajemy mo磧iwo嗆 stworzenia w豉snego biznesu, kt鏎e polega na pozyskiwaniu i wieloletniej obs逝dze w豉snej grupy Klient闚.

Wykszta販enie minimum 鈔ednie
niekaralno嗆
uczciwo嗆
komunikatywno嗆
Samodyscyplina

Dajemy:

- profesjonalne szkolenia w celu uzyskania LICENCJI DORADCY
- Systematyczne szkolenia i warsztaty prowadzone przez praktyk闚
- Mo磧iwo嗆 awansu od Doradcy do Mened瞠ra
- Atrakcyjny system p豉cowy do wyboru:
- system prowizyjny z premiami kwartalnymi

lub

- system prowizyjny z gwarantowanymi dop豉tami
- Bardzo ciekawe nagrody dla najlepszych Doradc闚            
CV przesy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
 

---------------------
15.03.2014

Biuro T逝macze i Agencja Pracy Tymczasowej (nr certyfikatu 7279) poszukuje osoby na stanowisko:

Pracownik biurowy

Sta z Powiatowego Urz璠u Pracy dla os鏏 do 25 roku 篡cia
Miejsce pracy: G這g闚

Zakres obowi您k闚:

•    kontakt z klientami w zakresie dokonywania t逝macze (przekazywanie i odbi鏎 dokument闚, prowadzenie repertorium, wystawianie rachunk闚)

•    systematyczny kontakt z zespo貫m t逝maczy przysi璕造ch innych j瞛yk闚 i przekazywanie im dokument闚 drog elektroniczn
•    wsp馧praca z koordynatorami w Niemczech z zakresu prowadzenia agencji pracy tymczasowej
•    zapewnienie p造nnego obiegu dokument闚 i korespondencji firmowej
•    udzielanie odpowiedzi drog elektroniczn oraz listown na zapytania kierowane do firmy,
•    aktywny udzia w pozyskiwaniu nowych kontrahent闚

Wymagania:

•    wykszta販enie min. 鈔ednie,
•    znajomo嗆 pakietu Ms Office,
•    znajomo嗆 obs逝gi urz康ze biurowych,
•    dobra organizacja pracy w豉snej,
•    komunikatywno嗆,
•    systematyczno嗆 i dok豉dno嗆,

Osoby zainteresowane w/w stanowiskiem prosimy o przes豉nie aktualnego CV wraz z listem motywacyjnym na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy Zastrzegamy, ze b璠ziemy si kontaktowa tylko z wybranymi osobami.

W aplikacji prosimy zawrze klauzul:

Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustaw o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.97, Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883).


---------------------
13.03.2014


Firma PPHU POLREM s.c. z Gr瑿ocic zatrudni operatora koparko-豉dowarki.

Od kandydat闚 oczekujemy:

-posiadania uprawnie na koparko-豉dowark
-dyspozycyjno軼i
-do鈍iadczenia

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod nr tel: 600 438 327 oraz na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

 

---------------------
12.03.2014

 SPEDYTOR  MI犵ZYNARODOWY


1. Zadania kluczowe :
realizacja i bie膨ca obs逝ga procesu spedycji drogowej realizowanych kontrakt闚 i zlece
pozyskiwanie i utrzymywanie trwa造ch relacji z klientami
wyszukiwanie 豉dunk闚
negocjowanie cen za us逝g
planowanie kurs闚 pojazd闚, wydawanie dyspozycji kierowcom
monitorowanie procesu przewozowego
prowadzenie ewidencji realizowanych zlece
kierowanie prac kierowc闚 oraz ich rozliczanie
kierowanie pracami podwykonawc闚 us逝g spedytorskich
sporz康zanie oraz wydawanie niezb璠nych dokument闚 dla kierowc闚

2. Zadania dodatkowe:

-  monitorowanie przep造wu nale積o軼i z tytu逝 wykonanych us逝g spedytorskich
- wsp馧praca z warsztatem firmowym oraz ASO w zakresie monitorowania termin闚 planowych obs逝g technicznych pojazd闚
realizacja zada okre郵onych przez prze這穎nego

3. Wymagania :

- wymagane do鈍iadczenie zawodowe na stanowisku spedytora mi璠zynarodowego w zakresie drogowych, towarowych przewoz闚 ca這 pojazdowych
- znajomo嗆 bran篡 TSL
- umiej皻no嗆 szybkiego reagowania na zmieniaj帷 si sytuacj oraz podejmowania decyzji
- dyspozycyjno嗆
- odpowiedzialno嗆 i du瞠 zaanga穎wanie w wykonywane obowi您ki
- komunikatywna znajomo嗆 przynajmniej jednego j瞛yka obcego
- umiej皻no嗆 pracy w zespole
- obs逝ga MS Office
- prawo jazdy kat. B

4. Oferujemy:

- umow o prac
- atrakcyjne wynagrodzenie
- mo磧iwo嗆 podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego
- mo磧iwo嗆 wdra瘸nia nowych pomys堯w w ramach procedur dzia豉nia firmy
- pasjonuj帷, wci庵aj帷 i pozbawion monotonii prac

CV oraz List Motywacyjny prosimy przes豉 na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
Uprzejmie informujemy, 瞠 skontaktujemy si tylko z wybranymi kandydatami.


---------------------
12.03.2014

Restauracja poszukuje kandydatek na stanowisko kelnerka/kelner.

Od kandydatek/kandydat闚 oczekujemy:
 -豉two嗆 nawi您ywania kontakt闚
-gotowo嗆 do pracy zmianowej
-aktualna ksi捫eczk do cel闚 sanitarno-epidemiologicznych (tzw. ksiazeczka zdrowia )
-wysoka kultura osobista,

Oferujemy:

- sta貫 zatrudnienie w oparciu o umow o prac
- prac w m這dym i do鈍iadczonym gronie
- Atrakcyjne wynagrodzenie

Ch皻ne osoby prosimy sk豉da aplikacje na adres mailowy Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy b康 bezpo鈔ednio w Restauracji- W璠zarnia staromiejska. nr.tel. 695 806 934.



---------------------
12.03.2014

Firma z bran篡 drogowej zatrudni kierownika rob鏒, majstra budowy:

 Wymagania:

·         Umiej皻no嗆 czytania i analizowania dokumentacji technicznej;
·         Do鈍iadczenie na podobnym stanowisku;
·         Wysokie umiej皻no軼i zarz康zania prac zespo逝;
·         Zdolno嗆 do efektywnej realizacji zada pod presj czasu, planowania prac i ich harmonogramowania;
·         Komunikatywno嗆, rzetelno嗆, dok豉dno嗆 i konsekwencja w dzia豉niu;
·         Gotowo嗆 do pracy w terenie;
·         Prawo jazdy kategorii B.

Oferujemy:

·         Interesuj帷 i pe軟 wyzwa prac Zatrudnienie na podstawie umowy o prac;
·         Atrakcyjne wynagrodzenie;
·         Mo磧iwo嗆 dalszego doskonalenia umiej皻no軼i zawodowych;
·         Zatrudnienie na podstawie umowy o prac.

Kontakt w godz. 7-16 pod nr Tel. 519 333 958



---------------------
12.03.2014
  
Firma PHU Ritex z siedzib w Polkowicach poszukuje kandydat闚 na kierowc闚 C+E w ruchu mi璠zynarodowym.

Zestawy to Scania R420 + naczepa Krone Mega (firanka) maks. 4 letnie.
Praca w podw鎩nej obsadzie w systemie 4/2 (do jednego auta przypisanych jest trzech kierowc闚)
Wynagrodzenie gwarantowane (podstawa + diety + premie) nie mniej ni 6 000,00 z netto

Dokumenty wymagane podczas rekrutacji:
CV, List motywacyjny, 鈍iadectwa pracy, 鈍iadectwo ostatnio uko鎍zonej szko造.

Dokumenty mo積a przes豉 poczt, e-mail'em lub dostarczy osobi軼ie.

PHU Ritex
ul. Krzywa 3 II pietro
59-100 Polkowice

Tel. +48 76 746 16 05
E-mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
 

---------------------
11.03.2014

 PRZYJM DO PRACY NA STANOWISKU:
 
- KELNER DO RESTAURACJI
- KELNER W KAWIARENCE MOLO CAFE
 

Wymagane: ch耩 do pracy!
Osoby zainteresowane prosimy o przesy豉nie cv na Nasz adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
 
Miejsce wykonywaj pracy :
PENSJONAT SΜNECZKO w S豉wie
* tel. 68 356 53 66 lub 68 356 57 37
* Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
 
 
---------------------
11.03.2014


 PRZYJM DO PRACY NA STANOWISKU:
 
- KUCHARZ

 
Wymagane: ch耩 do pracy!
Osoby zainteresowane prosimy o przesy豉nie cv na Nasz adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
 
Miejsce wykonywaj pracy :
PENSJONAT SΜNECZKO w S豉wie
* tel. 68 356 53 66 lub 68 356 57 37
* Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------------
11.03.2014

Zatrudni kierowc busa w transporcie mi璠zynarodowym. Wymagane prawo jazdy kat B oraz
udokumentowane do鈍iadczenie na trasach mi璠zynarodowych minimum 2 lata. Cv prosz wysy豉
na e-mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy   Kontakt pod nr tel 668 598 046


---------------
11.03.2014

Ogrodnik


Zakres obowi您k闚:
    praca przy nasadzeniach ro郵in ozdobnych, krzew闚 i drzew,
    zak豉danie i koszenie trawnik闚,
    piel璕nacja teren闚 zieleni,
    przycinanie i strzy瞠nie ro郵in,
    prace zwi您ane z budow i konserwacj element闚 ma貫j architektury,
    prace porz康kowe i konserwatorskie,
    inne zadania zwi您ane z realizowanymi pracami.

Nasze wymagania:
    min. 2 lata do鈍iadczenia w pracy z zakresu ogrodnictwa i piel璕nacji zieleni,
    znajomo嗆 bran篡 ogrodniczej i budowlanej,
    wiedza na temat ro郵in i ich uprawy oraz piel璕nacji,
    umiej皻no嗆 kszta速owania krzew闚 i drzew,
    umiej皻no嗆 pracy w zespole,
    zmys estetyki, sumienno嗆 i odpowiedzialno嗆,

Oferujemy:
    atrakcyjne wynagrodzenie,
    mo磧iwo嗆 dokszta販ania,
    ciekaw prac przy r騜norodnych realizacjach,
    odpowiednie zaplecze sprz皻owe,
    niezb璠ne narz璠zia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przes豉nie listu motywacyjnego oraz CV na adres:
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustaw z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”



---------------
11.03.2014


Ogrodnik (brygadzista / kierownik)


Zakres obowi您k闚:
    planowanie, realizacja i nadz鏎 nad pracami na terenach zieleni,
    kierowanie podleg造mi pracownikami, organizacja pracy,
    kosztorysowanie rob鏒,
    wsp馧praca z klientami, zamawiaj帷ymi i podwykonawcami,

Nasze wymagania:
    min. 5 lat do鈍iadczenia w pracy przy realizacji projekt闚 i piel璕nacji teren闚 zieleni,
    wykszta販enie min. 鈔ednie, kierunkowe (ogrodnictwo, architektura krajobrazu, le郾ictwo),
    umiej皻no嗆 prowadzenia i rozliczania rob鏒,
    znajomo嗆 bran篡 ogrodniczej i budowlanej,
    dobre umiej皻no軼i organizatorskie i umiej皻no嗆 pracy w zespole,
    sumienno嗆 i odpowiedzialno嗆,
    prawo jazdy kat. B,
    znajomo嗆 j瞛yka angielskiego b璠zie dodatkowym atutem.

Oferujemy:
    atrakcyjne wynagrodzenie,
    mo磧iwo嗆 dokszta販ania,
    prac przy r騜norodnych, interesuj帷ych realizacjach,
    odpowiednie zaplecze sprz皻owe,
    niezb璠ne narz璠zia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przes豉nie:
    listu motywacyjnego,
    CV,
    referencji,
    dokument闚 po鈍iadczaj帷ych uko鎍zenie kierunkowej szko造 zawodowej/technikum.

na adres:
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustaw z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”


---------------
11.03.2014

EADER INTERIM - francuska agencja pracy.

Szukamy kobiet (WYLACZNIE KOBIET) do pracy we Francji.
Praca przy selekcji malych kaczuszek.

Kontrakt oraz wynagrodzenie na warunkach francuskich.
PRACA NA STALE !!!
Mile widziane doswiadczenie przy pracy ze zwierzetami.
Znajomosc  j. francuskiego  bedzie dodatkowym atutem.

Wlasne auto do dyspozycji  bedzie dodatkowym atutem.
Skontaktujemy sie z wybranymi kandydatami i przekazemy szczegoly oferty.
CV z detalami doswiadczenia na e-mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

W temacie wpisac "CANARD"


---------------
11.03.2014

Firma Prestige Call Centre Sp. z o.o w G這gowie,  poszukuje  os鏏 na stanowisko:
telemarketerka/telemarketer

Do obowi您ku zatrudnionych na stanowisku telemarketera, nale瞠 b璠zie telefoniczne umawianie os鏏 na spotkania handlowe itp.

Jako firma zapewniamy Pa雟twu:

- atrakcyjne zarobki i motywacyjny system premiowania
- szkolenia przygotowuj帷e do pracy
- pe軟 wyzwa prac w stabilnej i rozwojowej firmie
- mo磧iwo嗆 podnoszenia kwalifikacji
- sta陰 opiek ze strony firmy w ramach realizacji za這穎nych cel闚
- stabilno嗆 finansow i socjaln
- mi陰 atmosfer w pracy

- 鈍iadczenia zdrowotne


Przed podj璚iem pracy obowi您kowe b璠zie odbycie kr鏒kiego szkolenia teoretycznego i praktycznego.
Wymagania

Od kandydat闚 oczekujemy:

- komunikatywno軼i
- dobrej dykcji i mi貫go g這su
- silnego nastawienia na realizacj wyznaczonych cel闚
- podstawowej obs逝gi komputera ( w razie konieczno軼i szkolimy)
- umiej皻no軼i pracy w zespole
- wysokiej kultury osobistej
- dobrej organizacji pracy
- asertywno嗆

Aplikacj ( CV + list motywacyjny ) prosimy sk豉da na e-mail Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

KONTAKT TELEFONICZNY DO KOORDYNACJI:

TEL.511007590
TEL.795285269

Informujemy, 瞠 skontaktujemy si wy陰cznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dopisanie nast瘼uj帷ej klauzuli: "Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustaw z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".Informujemy 瞠 skontaktujemy si tylko z wybranym Kandydatami, a nades豉nych aplikacji nie zwracamy.



---------------
11.03.2014

Mi璠zynarodowa firma poszukuje os鏏 ch皻nych do wsp馧pracy w charakterze doradcy finansowo-ubezpieczeniowego i mened瞠ra zespo逝.

Firma zapewnia:
- wcze郾iejsze przeszkolenia zarobki 3000 z + premia
- mo磧iwo嗆 awansu

Wymagania:
- Wykszta販enie min. 鈔ednie
- niekaralno嗆
- komunikatywno嗆
- kreatywno嗆
- nastawienie na rozw鎩

CV przesy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------
10.03.2014

Zatrudni kierowc w transporcie krajowym, (weekendy sp璠zasz w domu!!!), wymagane prawo jazdy kat. C+E, wi璚ej informacji pod numerem tel: 695-773-969, 601-196-576


---------------
10.03.2014

Restauracja zatrudni osob na stanowisko  SZEFA KUCHN


Oferujemy:
Stabilne warunki zatrudnienia,
Umowa o prac
Rodzaj pracy: Pe軟y etat 
Rodzaj umowy: Na czas okre郵ony
Restauracja W璠zarnia Staromiejska szuka osoby na stanowisko Szefa Kuchni

Osoba zatrudniona odpowiedzialna b璠zie za :
Organizacj pracy kuchni i zarz康zenie podleg造m personelem;
Kreacj menu z uwzgl璠nieniem sezonowo軼i i trend闚 kulinarnych;
Zapewnienie jednolitego standardu przygotowywanych da;

Od kandydat闚 oczekujemy:
Minimum 3-letniego  do鈍iadczenia zawodowego w pracy na stanowisku szefa kuchni, zast瘼cy szefa kuchni;
Bardzo dobrej organizacji pracy w豉snej i podleg貫go personelu;
Umiej皻no軼i optymalizacji koszt闚 produkcji;
Dyspozycyjno軼i;

Oferujemy:
Przyjazn atmosfer pracy;
Atrakcyjne i stabilne warunki zatrudnienia.
Rozwijanie i kszta販enie si na stanowisku Szefa Kuchni

Zainteresowane Osoby prosimy o wysy豉ne CV na maila a.zommer[<@>]perfect-lubin.pl b康 bezpo鈔ednio w Restauracji W璠zarni Staromiejskiej ul. Rynek 67 , G這g闚. Nr. Kontaktowy 695 806 934


---------------
10.03.2014


Mi璠zynarodowa firma poszukuje os鏏 ch皻nych do wsp馧pracy w charakterze doradcy finansowo-ubezpieczeniowego i mened瞠ra zespo逝.

Firma zapewnia:
- wcze郾iejsze przeszkolenia zarobki 3000 z + premia
- mo磧iwo嗆 awansu

Wymagania:
- Wykszta販enie min. 鈔ednie
- niekaralno嗆
- komunikatywno嗆
- kreatywno嗆
- nastawienie na rozw鎩

CV przesy豉 na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------
7.03.2014

Potrzebne kelnerki do pubu.

CV z aktualnym zdj璚iem prosimy przes豉 na adres mailowy : Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------
7.03.2014


Firma PHU Ritex z siedzib w Polkowicach poszukuje kandydat闚 na kierowc闚 C+E w ruchu mi璠zynarodowym.

Zestawy to Scania R420 + naczepa Krone Mega (firanka) maks. 4 letnie.

Praca w podw鎩nej obsadzie w systemie 4/2 (do jednego auta przypisanych jest trzech kierowc闚)

Wynagrodzenie gwarantowane (podstawa + diety + premie) nie mniej ni 6 000,00 z netto

Dokumenty wymagane podczas rekrutacji:
CV, List motywacyjny, 鈍iadectwa pracy, 鈍iadectwo ostatnio uko鎍zonej szko造.

Dokumenty mo積a przes豉 poczt, e-mail'em lub dostarczy osobi軼ie.

PHU Ritex
ul. Krzywa 3 II pietro
59-100 Polkowice

Tel. +48 76 746 16 05

E-mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------
7.03.2014

AUTOMATYKA-MIED sp. z o.o.

prowadzi obecnie nab鏎 na stanowisko:          

elektryk – elektromonter.

Zainteresowanych prosimy o przys豉nie listu motywacyjnego i 篡ciorysu CV na adres:
AUTOMATYKA-MIED sp. z o.o.
ul. 真kowicka 1
67-231 真kowice

b康 z這瞠nie aplikacji mailem na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

z dopiskiem:

Wyra瘸m zgod na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezb璠nych do realizacji procesu rekrutacji Automatyka-Mied sp. z o.o. (zgodnie z ustaw z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. nr 133 poz. 883).

Osobom nadsy豉j帷ym oferty zapewniamy pe軟 dyskrecj oraz zastrzegamy sobie mo磧iwo嗆 skontaktowania si tylko z wybranymi kandydatami.

Bli窺ze informacje udziela Sekcja Kadr w Automatyka –Mied sp. z o.o. –
 kontakt: tel. (76) 747 69 68.

---------------
7.03.2014

Pizzeria Square
ul.Saturna Pawilon 56
poszukuje osoby na stanowisko
Dostawca pizzy - pomoc
z w豉snym samochodem

wiek 20-30 lat

wynagrodzenie
1500 netto + zwrot za paliwo
praca od zaraz

76-727-44-22
najlepiej osobi軼ie


---------------
6.03.2014
 
Poszukuj osoby do pracy w sklepie, bran瘸 spo篡wcza.
Praca w systemie dwu zmianowym na pe軟y etat.
Wymagania :
-  do鈍iadczenie min 2 lata
- ksi捫eczka sanepidowska
 
Poszukujemy tak瞠 osoby na sta z gwarancj zatrudnienia.
Wymagania:
-wiek do 30 lat,
- osoba zarejestrowana w PUP G這g闚 jako bezrobotna
Dokumenty aplikacyjne wraz ze zdj璚iem kierowa na adres
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy
wi璚ej informacji pod numerem 512-432-452



---------------
6.03.2014

pracownik ds. administracyjno-biurowych
wymagania:
- obs逝ga komputera
- kreatywno嗆
- prawo jazdy (mile widziane)

przyjmiemy na sta z PUP G這g闚 osob bezrobotn zarejestrowan.
tel 503 708 321
Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy

Firma Szkoleniowa Ideal
Biuro : ul. Poczdamska 1/16


---------------
4.03.2014

Konsultant ds. Sprzeda篡
SALON PLAY
Miejsce pracy: G這g闚, Aleja Wolno軼i 52g
PODZIEL SI Z NAMI SWOIMI ZDOLNO列IAMI –
KONIECZNIE Z PASJ! – REALIZUJ DLA PLAY ZADANIA:

    Realizacja wyznaczonych plan闚 sprzeda穎wych;
    Aktywna sprzeda produkt闚 i us逝g;
    Obs逝ga Klienta zgodnie ze standardami;
    Realizacja zada administracyjnych i porz康kowych.

POWINIENE SPEΛI KILKA WYMOG紟:

    Wykszta販enie co najmniej 鈔ednie;
    Do鈍iadczenie w sprzeda篡 mile widziane;
    Nastawienie na cel; zaanga穎wanie
    Dyspozycyjno嗆 (praca r闚nie w soboty);
    Wysoka odpowiedzialno嗆 i kultura osobista.

OFERUJEMY:
 

    Umow o prac
    Przyjazny klimat panuj帷y w firmie
    Bogaty system szkole

 
Aplikacj ( CV + list motywacyjny ) prosimy sk豉da na adres: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy lub bezpo鈔ednio w punkcie: Salon Play, Aleja Wolno軼i 52g 67-200 G這g闚.
 
Informujemy, 瞠 skontaktujemy si wy陰cznie z wybranymi kandydatami.


---------------


---------------
4.03.2014

Centrum J瞛ykowe Go喚bia zatrudni na umow zlecenia nauczyciela przedszkola. Praca na par godzin dziennie, w zale積o軼i od zapotrzebowania. Wymagania: komunikatywna znajomo嗆 j. angielskiego, pracowito嗆, umiej皻no嗆 wsp馧pracy, podej軼ie do dzieci oraz elastyczno嗆 czasowa. Wymagane wykszta販enie pedagogiczne lub w trakcie studi闚. Od wrze郾ia perspektywa zatrudniania na umow o prac. Oferty prosz przesy豉 na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy



---------------
4.03.2014

Firma Mostostal Krak闚 specjalizuj帷a si w 鈍iadczeniu us逝g w zakresie wykonawstwa i monta簑 konstrukcji stalowych poszukuje pracownik闚 na stanowiska:

Operator w霩k闚 z wysi璕nikiem teleskopowym - manitou

Od kandydat闚 oczekujemy:

Posiadania uprawnie na w霩ki z wysi璕nikiem teleskopowym;
Dyspozycyjno軼i;
Do鈍iadczenie zawodowe b璠zie dodatkowym atutem.

Osoby zainteresowane prosimy o przesy豉nie CV na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy 帷 w temacie „Mostostal Praca”.

Prosimy o zamieszczenie w CV klauzuli dotycz帷ej  zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawa z dnia 29-08-1997 r o Ochronie Danych Osobowych Dz. U nr 133.
Informujemy, 瞠 skontaktujemy si z wybranymi osobami. Osoby wst瘼nie zakwalifikowane zostan zaproszone na rozmow telefonicznie.


---------------
4.03.2014

Firma ASP Polska zatrudni  osoby na stanowisko: .

Mistrza spawalni /鈔ednie lub wy窺ze techniczne, najlepiej spawalnik, ale to nie konieczny warunek, do鈍iadczenie w kierowaniu lud幟i

warunek konieczny.
Znajomo嗆 j瞛yka niemieckiego lub angielskiego mile widziana.
 
Podania prosz sk豉da w siedzibie Firmy ul. Wierzbowa 21, 67-200 G這g闚,  lub mailowo:  Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


---------------
4.03.2014

    Firma ASP Polska zatrudni  osoby na stanowisko: . 

Mistrza spawalni /鈔ednie lub wy窺ze techniczne, najlepiej spawalnik, ale to nie konieczny warunek, do鈍iadczenie w kierowaniu lud幟i warunek konieczny.
Znajomo嗆 j瞛yka niemieckiego lub angielskiego mile widziana.
 
Podania prosz sk豉da w siedzibie Firmy ul. Wierzbowa 21, 67-200 G這g闚,  lub mailowo:  Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, w陰cz obs逝g JavaScript w przegl康arce, by go zobaczy


 

   Og這szenie

STRONA INTERNETOWA GMINY MIEJSKIEJ GΜG紟 • www.glogow.pl Zapraszamy r闚nie na profil facebookowy GMINY MIEJSKIEJ GΜG紟 • www.facebook.com/Glogow.Gmina.Miejska